חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בתוכנית כבר מזמן…נשאר לי 1 ק”ג (עכשיו כבר בטח יותר) להגיע לשמירה…ש”נגעתי” בה ולא שמרתי… אחרי מעידות ונפילות ערוכות, עד ש”קמתי” ושבוע שעבר החזקתי מעמד וביום ראשון ראיתי ירידה של 700 גרם, והתלהבתי שחזרתי לעצמי, התלהבתי שעוד 1 ק”ג לשמירה…..אתמול בלילה שוב נפילה :עצוב:
    תצחקו בטח, אבל אני חייבת לספר:
    בדרך כלל זה קורה בלילה: כאילו עוד אדם נכנס בי – איזה שד רע שאומר לי : ” קומי יש הרבה דברים טעים שאת יכולה לזלול….” ואז אני קמה תוך כדי שינה (אחרי יום מושלם מבחינת תזונה, רישום, אחרי שב 5:00 עשיתי ספורט) ומתחילה לאכול…אבל לאכול את כל מה שאני רואה…אני מתגנבת למקרר ומוציאה את כל הדברים ש”אסורים” ואז אני עוברת לארון המתקים ואוכלת המון…מהר..בשקט.. כמו גנב..
    זה מלווה אותי כבר שנים, עוד לפני שהתחלתי את חלי ממן…עוד מלפני שרזיתי והחזקתי מעמד חצי שנה כמו ילדה טובה וגם אם הייתי מתאוררת , הייתי שותה מים…
    אז היו תקופות שהתגברתי על זה, ממש דיברתי על זה עם בעלי, הוא עזר לי עם השיחות, ביקש להאיר אותו בשעות אלה ואז הוא יביא לי מיים….אבל כל פעם זה חוזר על עצמו..
    מה אני עושה? איך אני יוצאת מזה? אני מרגישה ממש מפסידנית, נלחמת ומפסידה לעצמי..
    אני מתביישת בכך, יש כאן חברה חזקים שיורדים המון, ומחזיקים מעמד, ואני ירדתי סך הכל 7 ק”ג, מתוכם עליתי 2, ירדתי 1 ונמצאת בתוך מין לופ שלא יוצאת ממנו….
    שמתי לב שזה אחרי יום לחוץ, ובמיוחד, אחרי ששואלים אותי מה אני עושה כי אני נראת מצןיין, למשל אתמול, חברה שלי שילדה, אמרה: “גליה, מה את עשית, את ניראת טוב!” אני שעתיים הסברתי לה בפרטי פרטים על חלי ממן, על תזונה, מתכונים, כושר….כמה זה חשוב, כמה אני נהנת ומשקיע…והינה :עצוב: עכשיו אני שוב למטה.. מבואסת, מיואשת מעצמי, כאילו השבצתי ועכשיו אני שילמתי על זה..
    אז נכון, אני יודעת שחייב לקום ולמשיך, סך הכל אני לא מכריחה את עצמי, אני באמת רוצה ונהנת מכל רגע, מכל מאכל, משקיע!! כל הבית אוכל לפי המתכונים של חלי…אבל איך? איך אני סוף כל סוף מגיע לשמירה ובאמת שומרת אליה?
    אני אומרת לעצמי: ” הינה עוד טיפה ויהייה לך שני מותרות!!!ואז באמת אוכל להרשות לעצמי פעמים בשבוע את הדברים המתוקים האלה, את השוקולד, ופלים וכל מה שבא לי – יהיה לי הזדמנות ל2 מותרות, שזה המון!!!” אבל אני לא מצליחה להגיע לשם..
    מין מלחה עצמית כזו שלא מצליחה לצאת ממנה :עצוב:
    רציתי עד פסח להגיע לשם, עד פסח להיות בשמירה, לשים לבן ולהיות הכי גאה בעצמי, כי באמת, כל החיים חשבתי שאני שמנה, ויש לי רגליים ענקיות, ולא יכולתי לשים מכנס צמוד או קצר..והינה , אחרי שאני כל כך השתנתי, רזיתי וכן שמה מכנסיים צמודים….כאילו יש לי מין פיצול אישיות…
    זה נשמע לא נורמלי, נכון? תגידו- השתגעתי? איך אני יוצאת מזה? עכשיו אני בכלל לא בטוחה שארד השבוע….אחרי אכילה של איזה 7000 קלוריות אתמול ב 01:00 בלילה.. :עצוב:
    אז נכון שזה לא קורה כל יום, אבל כשזה בא, האכילה הזו בלילות, זה בא….ואז ההרגשה היא נוראית: של מפסידה, חלשה, גם הרגשה נפשית וגם הרגשה פיזית נוראית – אחרי שהקיבע עבדה כל הלילה כדי לעבד את כל השטויות שהכנסתי ועוד באיזה כמויות….בקיצור הרגשה של לופ שחייבת לשבור אותו ולצאת ממנו… איך? מה אני צריכה לעשות? תגידו לי? :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני קוראת את מה שכתבת וזה בידיוק מה שעובר עליי! מאז שאני זוכרת את עצמי אני מתנהגת כך, כאילו יש שתיים כמוני(אחת שאכפת לה מעצמה, משקיעה ואוהבת את עצמה ולא פח זבל ואחת ההפך לגמרי-בלילות אוכלת בסתר וכמו בשיגעון כאילו מישהו בודק אותי ומנסה להסתיר, אוכלת כל מה שבא ליד והורסת לעצמי עבודה קשה של שבוע..), עם כל זה שעד כה ירדתי 12 ק”ג אני יכולה לומר לך שאין שבוע אחד במלך הדיאטה שזה לא קורה לי אבל בכל זאת אני חיה עם זה ומנסה למזער את הגניבות כדי להמשיך לרדת במשקל,

בכל מקרה אני מבינה אותך ורוצה להגיד לך שזהו עשית את זה , יש לך עוד קילו אחד וזה נגמר, נכון שהגניבות ימשיכו אבל זהו עשית את כל הדרך הקשה הזו ועברת אותה, כמו שירדת עד עכשיו למרות כל הגניבות כך את תישמרי על המשקל אם תמשיכי להגיע לקבוצה ותאכלי לפי התפריט, אני השלמתי עם זה שפעם בשבוע יש לי התפרקות על אוכל וממתקים וכשזה קורה אני כבר לא מחמירה עם עצמי כמו בעבר אלא לוקחת אחריות וממשיכה הלאה ועובדה שאני ממשיכה לרדת במשקל אז אם אני מצליחה אין שום סיבה שאת לא תצליחי כי בעצם כבר הצלחת נשאר לך עוד קילו ומה שישאר לך זה לשמור על המשקל אז תתעודדי כי זה קורה לכולם ובגלל זה אנחנו בקבוצה ולא לבד….

אלמוני
    לא פעיל

לא מפסידים באמת אלא ברגע שמפסיקים לנסות ואת גליה ממש ממש לא במקום הזה :שמח1:
    יש בך את הרצון להצליח – תאמיני בעצמך, תראי מה שהשגת עד היום, ירדת במשקל, את לובשת מכנסיים קצרים וצמודים שכל כך רצית ללבוש אותם, את בתוכנית כל היום ומתי הנפילה? בלילה…
    את לא צריכה להתבייש!!!
    לכל בעיה יש פיתרון – לך גליה יש את הכוח למצוא את הפתרון הנכון בשבילך.
    לי גם היתה בעיה בלילה, במשך שנים. כשהעליתי את הבעיה בקבוצה קיבלתי טיפ מהמנחה שלי – להכין על השיש, במגש יפה, בקבוק מים קטן או בקבוק דיאט קולה (שתיה מוגזת) ובנוסף לפרוס פרי בצלחת ולניילן – תסגלי לעצמך הרגל שאם את כבר קמה בלילה, קודם כל תיקחי מה שיש במגש, אפילו תשבי ליד השולחן, תשתי ותאכלי את הפרי – מקסימום נפלת בפרי. תשתי, תחכי חמש דקות ותיכנסי למיטה – לרוב החשק לפיתויים שיש בארון / במקרר עובר.
    כל לילה(!) שתעברי – תקומי בבוקר עם הרגשה כ”כ טובה שאת כן יכולה להתמודד עם הקושי בלילה :שמח1:
    עשית דרך באמת יפה ותפסיקי להלקות את עצמך ב”למה” זה קורה לך – תאמני את המוח שלך למחשבות חיוביות של “איך” את מתגברת על הקושי הזה ומה את יכולה לעשות בשביל זה.
    אני בטוחה שתמצאי פתרונות שנכונים לך.
    :מאושר: :אוהב: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך מרגישה את התסכול שלך,וכל כך הייתי רוצה לתת לך את המטה קסמים הזה שטאו דיברה עליו, אבל כל מה שאני צריכה לתת לך זה רק מראה, ומשקפיים.

מראה, כדי שתראי כמה את נפלאה, שאת שומרת כל השבוע כל כך יפה, ועושה ספורט, ומודעת לעצמך ודואגת לעצמך, טורחת,מבשלת, אוכלת, שותה ונהנית,ונותר לך 1 קילו בלבד לכבוש את היעד. ברגע שתראי את כולך, בעיניים בהירות, הגניבות האלה יחפשו להן מישהי אחרת לנהל אותה 😉

ומשקפיים, כדי שתראי יותר בבירור שכולנו כאן כבר קיבלנו את מטה הקסם הזה, חלי והתכנית שלה, זה פשוט מטה קסמים לכל דבר, גם מטה של קוסמים אמיתי, צריך להניף כדי שיעבוד, צריך להתכוון כדי להצליח, וצריך אמונה כדי להמשיך וכל זה יש לנו בתכנית המדהימה הזאת, יגעת ולא מצאת? אל תאמיני! יגעת ומצאת? תאמיני 🙂

המון בהצלחה, לי יש עוד 17 וחצי, אז.. תתנחמי 😉
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות