חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי כולם רציתי לשאול. אחרי שבועות ב10/6 אני טסה לחו”ל לפריז אמסטרדם ל10 ימים.. ובטח אתם מנחשים מה זה פריז.. העוגות הכי טובות, הלחם הכי טוב הבאגט!! רציתי לשאול בכללי אם יש לכם קצת טיפים לתת לי להעביר את זה בכיף. ואנחנו כאלה שהולכות הרבה אני וחברה שלי והרבה מטפסות ברגל למקומות העתיקים המוןן מדרגות!! כל הזמן הולכות. יש לכם טיפים איך להעביר את הזמן חוץ מתפריט הטיולים? האם אני יכולה גם להשתמש בתפריט סנדביצ'ים נגיד מידי פעם לימים ארוכים ממש?
    ואני ממש מתה לטעום מכל הדברים שיש להם שם אבל נראה לי זה רק מותרת :לאבטוח:
    אשמח לטיפים ועזרה, תודה רבה מראש!!

אלמוני
    לא פעיל

היי לידור,
    קודם כל, בואי נדבר על הגישה- תחליטי לפני הטיסה איך את מגיעה לפריז:1. מה שיהיה יהיה- אם טעים לי אני אוכלת וכשאחזור אתמודד עם התוצאות. 2. נטעם קצת שם נאכל קצת פה אבל בכללי נהיה בחלי- בכל זאת, לא כל יום אנחנו טסים. 3. אני בתוכנית 100% ויהי מה! לא מוכנה לאבד שום גרם שהורדתי.
    אחרי שתחליטי מה הגישה תוכלי לדעת איך להתנהג מול כל דילמה שתתיקלי שם.
    אני אישית בחרתי באופציה השנייה- ולא, לא אכלתי כל היום כמו בתוכנית אבל השתדלתי. נהנתי לחלוטין גם ממטעמי חו”ל וגם מחלי.
    כמו שציינת, בחו”ל מטיילים וזזים המון- הרבה מעבר לשיגרה ולכן גם שורפים יותר.
    מציעה לך לקחת איתך חטיפי אנרגיה, פיתות קלות, פירות יבשים, אגוזים למינהם מחולקים לשקיות כבר- כל אלה לא יהיו לך נגישים שם בפריז, בכל בוקר אני לקחתי לארוחת בוקר פיתה קלה בשביל לא להיכנס לדילמה 'איזה לחם שווה לי לקחת?' – שאלה שבטוח הייתה נגמרת בחריגה.
    חטיפי אנרגיה ופירות יבשים למקרה שלא יהיה אוכל נגיש- זיכרי שלא כולם אוכלים 6 ארוחות ביום ולא יעצרו כל 3 שעות לאכול- אז תקלי על הפרטנרית שלך אם תביאי ארוחות ביניים.
    והכי חשוב- תהני!

אלמוני
    לא פעיל

בתור אחת שהייתה בפריז דווקא הארוחת בוקר בבתי מלון הייתה נורא דלה… בבוקר אכלתי פרוסת לחם יוגורט קצת גרנולה וביצה קשה וקפה
    קצת יותר מאוחר כריך עם איזה משהו
    צהריים לרוב אכלתי קצת פסטה וסלט
    בערב גם כריכון קטן וביס ממשהו שווה (גנבתי לאמא :מאושר: )
    וחזרתי ללא עליה:) באמת הולכים הרבה ברגל אז זה מתקזז 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות