- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 7 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
03/06/2012 בשעה 21:47 #195550
אלמוני
לא פעילעד לפני שהתחלתי את התוכנית של חלי הייתי אוכלת יותר בשר ועוף מאשר מוצרי חלב וביצים,אני לא הכי אוהבת את כל מוצרי החלב/ביצים ומעדיפה לאכול יותר בשר ועוף במקום זה, קשה לי לראות את עצמי אוכלת כל חיי את התפריט הזה כי מבחינתי זה סבל…האם אפשר איכשהוא להחליף בין מנת חלבון גבינה למנת חלבון בשר לפחות פעם אחת ביום?!(לא כולל ארוחת צהריים כמובן)
13/04/2019 בשעה 22:58 #195553אלמוני
לא פעיליש לך תחליפים שאינם מוצרי חלב… פסטרמה, טונה, סרדינים, דג.
13/04/2019 בשעה 22:58 #195555אלמוני
לא פעילמעבר לתשובה האינפורמטיבית של אורנה, אני רוצה לציין שכולנו פה כי אנחנו לא מרוצות ממה שקורה לגוף שלנו כשאנחנו אוכלות כמו שמתחשק לנו וכמו שאנחנו רגילות.
כולנו פה בשביל לעשות שינוי שיביא לתחושה פיזית אחרת ולמראה אחר.
נכון או לא?לכן, כמו שאיה תמיד אומרת, אם ניסית לחיות ככה עד עכשיו – וזה לא עבד לך – כנראה שמשהו צריך לשנות, כנראה שפעמיים בשר ביום זה לא טוב לגוף שלך- כנראה שחסר לך חלבון הגבינה.
גם אני ממעיטה במוצרי חלב ולכן אוכלת הרבה טונה ודג מלוח, וגם את יכולה למצוא לך תחליפים מותרים מתוך הרשימה.אחד הדברים שהכי קשה ללמוד לקבל הוא שבתהליך שאנחנו עושות פה אנחנו קובעות לנו 'סדרי עולם' חדשים, לפיהם נחיה את שארית חיינו- בצורה בריאה יותר ורזה יותר…
ולכן כדאי שתלמדי לקבל באהבה את הרגלי האכילה החדשים (אפשר להתחיל עם לקבל 'ברוגע') ולא להתמרמר על מה שאסור – ככה בטח לא תצליחי…שיהיה המון בהצלחה!
נ.ב.
והכינוי שלך מדכא – למה לא תבחרי לך כינוי ממריץ, מלא תקווה, משמח? משהו בסגנון 'רזה בהתהוות'? אל תידבקי לעבר השמן שלך- תתנתקי ממנו לעולמים!13/04/2019 בשעה 22:58 #195556אלמוני
לא פעילאני כבר 3 שבועות בתוכנית ונמאס לי ביצה ,טונה, ביצה, טונה אני לא נוגעת לא בקטניות ומוצרי חלב רק במעדן שוקו כך שאני בדרך ליאוש
13/04/2019 בשעה 22:58 #195558אלמוני
לא פעילהיי,
נסי להשתמש בתחליפים להכנת ארוחות כיפיות,
את הביצה תהפכי לשקשוקה (יש מתכונים של משה אחורה בפורום)
את היוגורט תכניסי לרוטב לסלט, או רוטב לתפו”א,
נסי גבינות חדשות, יש כל כך הרבה מבחר, ריקוטה, בולגרית, צפתית, צהובות קלות, אני למשל משתמשת בריקוטה פלפלים כבסיס לטוסטים, אפשר להשתמש גם לרטבים לפסטה..
וחלבון של ארוחת לילה אצלי הוא תמיד ארטיק (או אפילו שני ארטיקים) בטעם אגוזים 38 קלוריות של שטראוס, הוא מעולה!
אפשר גם מה שהציעו פה כל מיני מקפאים של יוגורט או מעדנים עם פירות, אפשר גם להכין “מילקשייק” מגלידות דיאט וניל, יוגורט קל, פרי אהוב וקרח כמובן
בקיצור אפשר לעשות הרבה מטעמים מחלבוני גבינה, וזה רק בקטגורייה החלבית…
בהצלחה 🙂 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.