חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #195550
    אלמוני
    לא פעיל

    עד לפני שהתחלתי את התוכנית של חלי הייתי אוכלת יותר בשר ועוף מאשר מוצרי חלב וביצים,אני לא הכי אוהבת את כל מוצרי החלב/ביצים ומעדיפה לאכול יותר בשר ועוף במקום זה, קשה לי לראות את עצמי אוכלת כל חיי את התפריט הזה כי מבחינתי זה סבל…האם אפשר איכשהוא להחליף בין מנת חלבון גבינה למנת חלבון בשר לפחות פעם אחת ביום?!(לא כולל ארוחת צהריים כמובן)

    #195553
    אלמוני
    לא פעיל

    יש לך תחליפים שאינם מוצרי חלב… פסטרמה, טונה, סרדינים, דג.

    #195555
    אלמוני
    לא פעיל

    מעבר לתשובה האינפורמטיבית של אורנה, אני רוצה לציין שכולנו פה כי אנחנו לא מרוצות ממה שקורה לגוף שלנו כשאנחנו אוכלות כמו שמתחשק לנו וכמו שאנחנו רגילות.
    כולנו פה בשביל לעשות שינוי שיביא לתחושה פיזית אחרת ולמראה אחר.
    נכון או לא?

    לכן, כמו שאיה תמיד אומרת, אם ניסית לחיות ככה עד עכשיו – וזה לא עבד לך – כנראה שמשהו צריך לשנות, כנראה שפעמיים בשר ביום זה לא טוב לגוף שלך- כנראה שחסר לך חלבון הגבינה.
    גם אני ממעיטה במוצרי חלב ולכן אוכלת הרבה טונה ודג מלוח, וגם את יכולה למצוא לך תחליפים מותרים מתוך הרשימה.

    אחד הדברים שהכי קשה ללמוד לקבל הוא שבתהליך שאנחנו עושות פה אנחנו קובעות לנו 'סדרי עולם' חדשים, לפיהם נחיה את שארית חיינו- בצורה בריאה יותר ורזה יותר…
    ולכן כדאי שתלמדי לקבל באהבה את הרגלי האכילה החדשים (אפשר להתחיל עם לקבל 'ברוגע') ולא להתמרמר על מה שאסור – ככה בטח לא תצליחי…

    שיהיה המון בהצלחה!

    נ.ב.
    והכינוי שלך מדכא – למה לא תבחרי לך כינוי ממריץ, מלא תקווה, משמח? משהו בסגנון 'רזה בהתהוות'? אל תידבקי לעבר השמן שלך- תתנתקי ממנו לעולמים!

    #195556
    אלמוני
    לא פעיל

    אני כבר 3 שבועות בתוכנית ונמאס לי ביצה ,טונה, ביצה, טונה אני לא נוגעת לא בקטניות ומוצרי חלב רק במעדן שוקו כך שאני בדרך ליאוש

    #195558
    אלמוני
    לא פעיל

    היי,
    נסי להשתמש בתחליפים להכנת ארוחות כיפיות,
    את הביצה תהפכי לשקשוקה (יש מתכונים של משה אחורה בפורום)
    את היוגורט תכניסי לרוטב לסלט, או רוטב לתפו”א,
    נסי גבינות חדשות, יש כל כך הרבה מבחר, ריקוטה, בולגרית, צפתית, צהובות קלות, אני למשל משתמשת בריקוטה פלפלים כבסיס לטוסטים, אפשר להשתמש גם לרטבים לפסטה..
    וחלבון של ארוחת לילה אצלי הוא תמיד ארטיק (או אפילו שני ארטיקים) בטעם אגוזים 38 קלוריות של שטראוס, הוא מעולה!
    אפשר גם מה שהציעו פה כל מיני מקפאים של יוגורט או מעדנים עם פירות, אפשר גם להכין “מילקשייק” מגלידות דיאט וניל, יוגורט קל, פרי אהוב וקרח כמובן
    בקיצור אפשר לעשות הרבה מטעמים מחלבוני גבינה, וזה רק בקטגורייה החלבית…
    בהצלחה 🙂

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות