- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
28/11/2007 בשעה 8:37 #30476אלמונילא פעיל
אני יודעת שלא טוב להיות לא חיובית על הבוקר , אבל מה עושים שאני מרגישה שאני כל הזמן במלחמה עם האוכל ועם עצמי לא לאכול?
מה עושים שכל יום קמים בבוקר ואומרים היום אני אחזור לאכילה.
אני פשוט אחרי כל כך הרבה ניסיונות דיאטה , הגוף שלי אקורדיון, ודווקא עכשיו שאני כל כך רוצה לרדת הוא נלחם בי מלחמת חורמה.
הגוף נלחם והנפש מפסידה!!!!!!!!!!!
מה עושים???????????10/04/2019 בשעה 20:11 #30477אלמונילא פעילחבל חבל שאת מגיבה כך. מנסיוני האישי יכולה אני לספר לך כי גם אני נלחמת בשומנים הרבה שנים כמו אקורדיון ולמעשה אנחנו לא עשינו שום תוכנית אלה רק הרעבנו את עצמנו. לכן עצתי לך תקחי את התוכנית ותעשי במדוייק יש הרבה מה לאכול (כמובן במידה ואת מכינה לעצמך) תואהבי את עצמך ותכיני לך ותיהיה תמיד מוכנה ואז לא תיפלי ותראי איך הק”ג נושרים. מנסיוני האישי שוב יכולה אני להגיד לך שבימים אלה דבר ראשון שעוזר לי הרבה מאד זה המרק החם שאני שותה צלחת מרק חם זה כבר מרגיע את הכיבה ונותן לי זמן לאכול את הארוחה בצורה מסודרת ולא לחטוף שטוית. עוד דבר אני מכינה לי תרמוס של תה צמחים טעים וכל הזמן לוגמת ממנו זה גם עוזר תנסי לא להישבר. כיום אני כבר 31 ק”ג פחות תאמיני כדאי…
10/04/2019 בשעה 20:11 #30478אלמונילא פעילמה עושים?
ראשית מחליטים שרוצים !
שנית, עורכים תהליך של הפקת לקחים, כגון מה עיכב אותי עד היום? למה לא הצלחתי עד היום? מה יעזור לי? מה יקדם אותי?
אחרי שתעני על השאלות האלו, שעל חצי מהם לפחות ענית בהודעה שלך…יושבים וכותבים ממש “תוכנית פעולה”…למשל, השבוע
אתכנן את הארוחות שלי ואוכל על פי הזמנים מבלי לוותר לעצמי, השבוע אתחיל לנגן תקליט חדש בראש, אני לא עושה דיאטה, אני לומדת לאכול נכון…וכדומה..
בהצלחה
איה10/04/2019 בשעה 20:11 #30479אלמונילא פעילהיי נירית החמודה …
ראשית תשני גישה !!!
אנחנו לא במלחמה אנחנו בתהליך !
תזכרי שבמלחמות החיים אין מנצחים שני הצדדים מפסידים .
התחלת תהליך שבנוי מעליות וירידות … ( גם במצב הרוח )
המצליחן הוא זה שמתמיד ותמיד מסתכל על החצי הכוס המלאה .
אז תשני גישה תגידי לעצמך כל יום :
” אני רוצה להיות רזה ” !
כי אין לא יכול יש לא רוצה !!!
ותאמיני לי שיש לך את הכוח להצליח את רק צריכה להפעיל אותו?
לצידך לאורך כל הדרך חלי ממן10/04/2019 בשעה 20:11 #30480אלמונילא פעילאני גם עשיתי מלא דיאטות
מלא הורדתי מאצמי ועליתי עד יותר
מכל דיאטה הכפלתי את מה שירדתי
תמיד היתחלתי את הבוקר בדיאטה
ובלילה כבר זללתי
אמרתי לאצמי הרבה פעמים שנועדתי להיות שמנה
כן להיות שמנה
עד שהבנתי שלהיות שמן זה בחירה
את זה למדתי בקבוצה
שאם רוצים הכל אפשרי
ותאמיני לי שהיום אני מבינה
כמה המשפט הזה של רוצים הוא נכון
והכי חשוב מכל להחליט שאת רוצה לרדת
ולשקיע קצת זמן לנירית
ולשים את נירית מקום ראשום
ואז תצליחי
מדברת איתך בחורה שהורידה בזכות התמדה
כוח רצוןוהגיע כל שבוע לקבוצה
64 קילו תקלטי
שאם אני היצלחתי גם את יכולה
בהצלחה10/04/2019 בשעה 20:11 #30481אלמונילא פעילהי נירית,
מעבר לכל התגובות על הצורך ליצור מוטיבציה אישית אני ממליצה לך לעשות בדיקות דם כלליות. ביחוד לבדוק תפקודי בלוטת תריס שפעילותה קשור לחילוף החומרים בגוף. יתכן שבעיה בריאותית מפריעה לך לרדת במשקל במידה ואכן את פועלת על פי כל ההנחיות של התוכנית.
בהצלחה
חנה ב. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.