חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עד לפני המחלמה האחרונה החזקתי מעמד יפה מאוד עם תזונה ועם ספורט והכל. אחרי המלחמה וכתוצאה ממנה העלתי במשקל כ-20 ק”ג. ניסיתי לעשות דיאטות וניסיתי לחזור לפעילות ספורטיבית ושום דבר לא עוזר אני יורדת 5 ק”ג ומיד מעלה יורדת ועולה . אמרתי לעצמי הבוקר זהו מתחילים ושוב אני במארבולת. מה לעשות אני יודעת מה עלי לאכול ויש לי את החוברת של חלי ואני פשוט חסרת כוח מה עושים אייך חוזרים לשיגרה ????

אלמוני
    לא פעיל

היי….
    העצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך במקרה הזה יקירתי…הוא להכנס לאמבטיה, למלא נרות, מוסיקה טובה….ולעצום עיניים…
    ולעשות דימיון מודרך של שני דברים מרכזיים:
    האחד, לנסות לחזור לתקופה הטובה שכתבת שהצלחת בה להחזיק “מעמד יפה מאוד עם תזונה וספורט והכל” ולנסות לבדוק מה בדיוק עשית בתקופה הזו שעזר לך….
    השני, הוא לדמיין את עצמך…פחות הק”ג שאת מעוניינת לרדת…איך תראי, מה תלבשי, איך תרגישי…
    לאחר האמבטיה, קחי דף ועט…רשמי בגדול וחזרי על כך בקול רם..מהם הדברים שאת צריכה לעשות..למשל,
    1. להכין לך מגוון רב של תבשילים טעימים, סיר מרק, פשטידות, סלטים מוכנים וכדומה.
    2. למצוא חברה ולהתחיל לעשות איתה ספורט.
    3. להוציא בגד ישן מהארון, לשים אותו מול העיניים כתמריץ.
    4. לבקש בקבוצה עזרה.
    5. לנהל יומן רישום.
    וכדומה…

שאלת בסוף ההודעה שלך “איך חוזרים לשגרה?”…
    אז התשובה היא….מחליטים שמתחילה תקופה חדשה !! ולא מתבוננים בעבר, אלא רק מתכננים את העתיד !!
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

היי מיואשת …
    אני לא יודעת עד כמה את יודעת אבל הסוד של חלי לא נמצא לא בחוברת לא בתפריטים ובטח לא במשקל .
    הסוד שלי נמצא בקבוצה ..!!
    לאחת שיודעת כמעט הכל אני חושבת שמה שיעזור לך להתחיל לעשות זה ראשית לזרוק את הייאוש לפח !!
    קחי אחריות ותתחילי לעשות תוכנית ל24 שעות הקרובות בלבד .
    אל תחמירי עם עצמך ..!!
    אל תשבי ותקטרי איך אז עשית והיום לא !!
    פשוט תתחילי לעשות !!
    תנהלי רישום , 12 כוסות מים , 6 ארוחות , ובסוף כל יום תבדקי את הרישום עד כמה את עושה את התוכנית שלי .
    זכרי דבר אחד :” העבר הוא היסטוריה , ההיום הוא מתנה והמחר לא ידוע ”
    לכן תעשי היום .

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות