חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בנות. אני עדיין תוהה האם זהו המקום להתייעץ בנושא כה רגיש….

לפני שנה ילדתי ונוספו לי 18 קילוגרמים. כעשרה מהם הורדתי עם חלי ממן ואני עדיין בתהליך.

חלק מתופעות ההריון גדל החזה שלי בצורה שמכבידה לי על הגב ומוסיפה כאב וחוסר נוחות.

חשבתי אולי פה מישהי נתקלה במצב דומה (אף על פי שברור לי שרובכן במצב ההפוך 

חשבתי לבצע ניתוח להקטנת חזה. התייעצתי עםמפלסטיקאי שאמר שגם אחרי שארד את המשקל הנוסף… סביר להניח שהחזה לא יקטן ובטח לא יתרומם…

האם מישהי מכירה או חוותה מצב דומה???

תודה רבה וסליחה על ההתפרצות והחפירה

אלמוני
    לא פעיל

אני כבר אחרי ירידה משמעותית במשקל, אחרי 3 לידות ו-3 הנקות והחזה שלי ירד משמעותית (למעשה, ירדתי בשתי מידות וזקוקה להרמה :לאבטוח: ) אחרי שתרדי במשקל יש סיכוי שגם החזה יקטן, אך לדעתי לא יתרומם (אצלי, בכל אופן, זה ככה). אני ממליצה לך קודם להוריד במשקל ואח”כ לבדוק אופציה לניתוח. בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אצלי לאחר ירידה של מעל 20 קילו ירד נפח החזה. אמנם לא הייתי אף פעם בהריון אבל בחיים לא שמעתי על חזה שמתרומם באופן טבעי, זה קצת נוגד את חוקי הפיזיקה לא!? :לשון:

בכל מקרה, שיורדים במשקל אי אפשר לשלוט מאיפה יורד המשקל… אם יש לך עודף משקל ללא קשר לגודל החזה, אני הייתי ממליצה לנסות להגיע למשקל היעד לפני שאת רצה לעשות ניתוח. אם תזדקקי לניתוח לאחר הירידה במשקל, אז הניתוח יהיה יותר אפקטיבי, לא?!

אני מניחה שהלכת לבעל מקצוע, מישהו שאת סומכת עליו או שקיבלת עליו המלצה, ולכן אני מתארת לעצמי שהוא יודע מה הוא מדבר… נשמע שכן.
    בכל מקרה, אל תרוצי לעשות ניתוח לפני שתגיעי למשקל היעד שלך, אם זה משקל היעד של התכנית, או משקל שבו את תרגישי שנוח לך בו.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות