חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני חדשה ויש לי שאלה שמאוד מפריעה לי..
    אני אוכלת במנות ביניים בסביבות 60 קלוריות בלבד אבל אני מנשנשת בין הארוחות מלפפונים חמוצים או מסטיקים או סוכריות must וכדומה וברצוני לדעת האם זה מפריע בתהליך הירידה ועלי להפסיק עם זה?
    דבר שני רציתי לדעת האם זה חובה לאכול את הערך הקלורי המסויים הזה בארוחת צהריים או שאפשר יותר?

אלמוני
    לא פעיל

מסטיקים וסוכריות ללא סוכר זה מצויין…לא משמין וטעים
    לגבי המלפפונים החצמוצים אני לא בטוחה…צריך לשאול מישהו שמבין יותר
    והארוחת צהריים…צריך את הערך הקלורי שכתוב לך…אם היה אפשר יותר , היו כותבים יותר..יקח קצת זמן להתרגל אבל במהרה תיראי שפתאום את לא רעבה בכלל וחושבת פחות ופחות על אוכל
    שבוע מקסים =]

lee maman
    מנהל בפורום

היי יונית, ראשית בהצלחה, בנוגע לשאלתך
    מנות ביניים שערכן הקלורי הוא רק כ 60 קק”ל הנן בעייתיות משום שכך קשה להגיע לערך הקלורי היומי המומלץ קיזוז בערך הקלורי היומי שאנו ממליצים בסופו של דבר יביא לעיכוב בירידה ולפגיעה גופנית. בנוגע לסוכריות ולמלפפונים – ברור יקירתי שאת מבצעת כרגע תהליך של גמילה מהרגלייך הישנים, ובשלב הראשוני שכרגע את נמצאת בו אפשר להעזר בסוכריות אלה ובמלפפונים חמוצים אולם במשך הזמן אני ממליצה להוריד את המינון מישום שהסוכריות עשירות בממתיקים מלאכותיים והמלפפונים במלח בנתרן (מלח) וכן גם מערכת העיכול זקוקה למעט מנוחה… אני מבטיחה לך שלא תסבלי מנזקים משמעותיים אם תעשי הפסקות אכילה של כ3 שעות נסי להסיח את דעתך מהאוכל בדרכים אחרות :קריאה מנוחה פעילות גופנית ובעיקר הרבי בשתיית מים בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות