חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בעוד כשבועיים בעלי ואני יוצאים לנופש סופ”ש באילת (חצי פנסיון, כך שארוחת בוקר וערב הן לפי המבחר במלון).
    מניסיונכם.. איך מסתדרים בנופש? לא רוצה לצאת מהשוונג…

אלמוני
    לא פעיל

בדיוק כמו בבית ((:
    לדעתי לא יהיו שם לחמים קלים, אז תקחי פרוסה אחת של לחם, גבינות יש בשפע… אם את בוחרת ללכת רק על גבינות תקחי למשל 2 כפות גבינה לבנה או קוטג'או אם את רוצה ביצה תקחי ביצה קשה או חביתה. תמלאי את הצלחת בהמון ירקות ויש לך ארוחה של מלכים (;
    לגבי הערב יש סיכוי שיהיה עוף, אז תקחי לפי הכמות שמותר כמו שאת יודעת שאת אוכלת בבית, או אולי יהיה נודלס עוף וירקות את יכולה לקחת גם, אם יש אורז אז 3 כפות או פסטה אז תקחי 3 כפות ובטוח יהיו גם ירקות מבושלים או מוקפצים או אפויים, רק תבדקי שיש בהם כמה שפחות שמן ואם יש שמן אז תספגי קצת אחרי שאת לוקחת(זה מה שאני עושה לפעמים חח). כעיקרון זאת לא בעיה להסתדר בבית מלון, רק קצת עם הלחם אבל זה לא נורא. קינוחים ופירות יהיו כלכך הרבה, את יכולה לנצל את המותרת שלך שם בכיףףףףףף 🙂 בכל מקרה לארוחת ביניים של הבוקר,אחרי צהריים ולילה תצטיידי עם חטיפי אנרגיה וכמה פירות מהבית..
    והעיקר שתהיה לכם חופשה נעימה ומהנה ובלי לחשוב כל היום על מה לאכול, פשוט אוכלים כמו שצריך!!

אלמוני
    לא פעיל

מה שעלייך לעשות לדעתי , בארוחת הבוקר תשני אותה לערב, כך שבבוקר תאכלי ארוחה גדולה יותר
    ולא תצאי מקופחת, מנת פחמימה (2 לחם קל) ביצה + כף גבינה, כף טחינה או זיתים , מבחר הסלטים הוא גדול תמלאי צלחת מרשימה ואני בטוחה שתצאי מפוצצת. תאכלי לאט ותהני.
    ארוחה הבאה יכולה להיות מנת פרי, וכמובן ארוחת הערב כביכול היא ארוחת הצהריים שלך שתרכיבי לך איך שאת אוהבת כפי הצורך כמובן להמנע ממאכלים מטוגנים.
    חופשה נעימה ! :צוחק:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות