חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר חודשיים לא מצליחה לזוז מהמשקל עד כה רזיתי 8 ק”ג .
    יש לי עוד 10 ק”ג ואין לי כוחות.
    ויותר מכך אתמול הייתה לי נפילה מוגזמת אכלתי כל דבר שנראה אכיל.
    פשוט לא להאמין.
    אייך אוכל להגיע ביום ראשון לשקילה.
    אני ממש נואשת. :כועס:

אלמוני
    לא פעיל

שני מתוקה,
    ייאוש לא יקדם אותך לשום מקום, הוא רק יחזיר אותך אחורה.
    רזית 8 ק”ג – הפתרון הקל הוא לחזור אחורה ולאבד אותם.
    הפתרון שיש בו מעט קושי אבל מצד שני יש בו לקיחת אחריות ומודעות – מודעות למה ששני רוצה – הוא לשבת עם עצמך ולחשוב מה עשיתי בתחילת התהליך והצלחתי לרדת במשקל? אבל באמת לקחת כמה רגעים ולחשוב בצורה חיובית.
    אני לא יודעת איך הירידות שלך, אבל גם ירידות של מאות גרמים בודדים בשבוע מצטברות – עובדה היא שירדת 8(!) ק”ג :שמח1:
    לחשוב שאת צריכה לרדת 10 ק”ג, הייתי אומרת שזו מחשבה קצת מייאשת – תחשבי בקטן, תציבי לך יעדים ריאליים – 1 ק”ג, שבוע אחד שאת נצמדת לתפריט ועושה ספורט.אני הייתי במקום הזה, חשבתי שיש לי לרדת כ – 15 ק”ג ולא התקדמתי לשום מקום – עבדתי על המוח, הצבתי יעדים קטנים והייתי חיובית – כל גרם ירידה מתווסף לערימה של גרמים / קילוגרמים.
    תנסי להיות חיובית ולא לכעוס – תחייכי 🙂 יש לך בכיס 8 ק”ג ואני בטוחה שאת מרגישה יותר טוב בלעדיהם (מעצבנים שכמותם…).
    תגיעי ביום ראשון לשקילה עם ראש מורם, מחייכת, מה שהיה היה, תחליטי שאת רוצה, באמת רוצה, תנסי לעשות את המקסימום מבחינתך ותאמיני – תאמיני בשני, שני יכולה להגיע לאן שהיא בוחרת – אמונה, בחירה ושליטה יובילו אותך למקום שאת רוצה להיות בו 🙂
    בהצלחה :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

הי שני,

ייאוש-זה רק מילה..אנחנו בוחרים להפוך אותך ולהדביק לה ערכים שליליים,
    אל תתני למילה הכלכך קטנה הזו לנהל אותך או למנוע ממך להמשיך הלאה!
    אני רוצה לשתף אותך שבחיים אנחנו ניתקל בהמון מצבים קשים כמו בתהליך עצמו קשיים תמיד יהיו אני בכנות אומרת לך שגם אני הרבה פעמים אמרתי לעצמי טוב דיי אמילייי זה לא בשבילך, הדיאטה לא מתאימה לי וממש כמעט והרמתי ידיים כי החלטתי לבחור להסתכל על כמה קשה לי ולא על כמה אני יכולה להתגבר על הקושי הזה…

בזכות התהליך גילית על עצמי דברים והבנתי שקושי תמיד יהיה רק אנחנו יכולות לבחור אם למצוא לו פתרון…ואם נריים ידיים וניתן לייאוש לנהל אותנו מה יקרה? אנחנו נרזה? פתאום תצוץ גלולת קסם? ממש לא אנחנו נהה אלא שנשיאר עם השומן ושנצטרך להתמודד איתו ומניסיון שלי ברגע שמוותרים רק עולים במשקל זה לא פותר שום דבר..

תסתכלי על זה שיש לך 8 ק”ג!!! זה הישג מדהים..תעריכי אותו ותהני ממנו!!! זה שלך ואת השגת את זה בזכות הכוחות והעשייה שלך..

במקום לתת לייאוש ולקושי לנהל אותנו בואי תראי איך את פותרת את הקושי כי צריך להתמודד, תנסי לעשות רישום,תנסי לראות מה עזר לך עד עכשיו להצליח? אולי יש דברים שעשית בהתחלה ועכשיו קצת פחות? תנסי להקפיד על כמויות,להקפיד על המים,להקפיד על הארוחות..ובאמת ברגע שתנהלי רישום את תהיי יותר מאורגנת,מסודרת ומנוהלת נכון..תחזירי את הלהט והתשוקה לתהליך..תחשבי על מה את רוצה להשיג ועל הרווח שלך..

הנפילה שהייתה היא כבר היסטוריה אל תחשבי עליה אל תתני לה מקום לייאש אותך תראי רק איך את צועדת קדימה ומצליחה! ברגע שלא תתני לנפילה מקום היא לא תהיה שם..לטעויות לומדים זה כמו ילד שמתחי ללכת בפעם הראשונה הוא יפול,בפעם השניה הוא יפול, בפעם השלישיתנהוא יצליח ללכת!! גם מנפילות קמים ומצליחים!!

את מגיעה לשקילה בראש מורם ומתמודדת ויודעת שמכאן את יוצאת דרך חדשה דרך של עשייה והצלחה…

מאמינה בך!!

סופ”ש מדהים ומוצלח :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות