חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:עצוב:
    התכוננתי עם הקניות ועם הכל והיו דברים לא צפויים ואז פשוט איבדתי את זה…
    בת דודה שהפתיעה והגיעה לביקור עם עוגה ושוקולד-ואכלתי מהם לא מעט
    ובערב היה עוד משהו לא מתוכנן ולא הספקתי לאכול א.ערב..חזרתי הביתה ב-22.00 מורעבת
    וקניתי לי בדרך בורקס גדול עם גבינה. ואח”כ אכלתי עוד מהעוגה.. בקיצור-על הפנים.
    נשקלתי היום מחדש ומתחילה היום…צריכה להיות מאורגנת יותר אבל איך עושים זאת?
    אתם מתכננים ארוחות מראש לכל היום?

אלמוני
    לא פעיל

האמת שאני כל כך מזדהה איתך.. קורה שלפעמים את מבחינתך מסודרת והכל עובר פיקס.. ופיתאום צץ משהו ובגלל ה״הפתעה״ הזאת כל הסדר שלך נהרס… ומאוד קשה להיתמודד עם זה. 

אלמוני
    לא פעיל

קורה שנופלים לפעמים, וכן זה לא נעים ולא נחמד אבל השאלה הגדולה היא מה עושים אחרי המעידה. תרימי את הראש, תבהירי לעצמך שהיה מדובר בנפילה חד פעמית ותחזרי לתהליך בכל הכח.
    באופן אישי, כדי להימנע מהמעידות האלה, כל פעם שאני רואה מולי דברים מפתים (מדובר לפחות בפעם ביום לצערי) אני מחייכת וחושבת לעצמי כמה הייתי אוכלת מאותו הפיתוי פעם, לפני התהליך, ומה זה גרם לי להרגיש ולהיות ולפתע הדבר היחידי שאני מרגישה מול העוגה הכי טעימה שפעם הייתי לוקחת ממנה לפחות 2 פרוסות, זה רק תחושת גועל…

אלמוני
    לא פעיל

קשה להגיע לארוחה ולגלות שאת צריכה להכין אותהואז מגיע השלב של לטרוף מכל דבר. אין מצב שיתפסו אותי ללא ירקות מבושלים בצורה כלשהי יום יום. ארוחת בוקר וערב ושאר ארוחות הביניים הם ממש לא בעיה. אם אין לי פחמימה לצהריים אני אוכל 2 פרוסות לחם קל או אכניס תפא”ד למיקרוגל. כל יום לפני שאני יוצאת לעבודה אני לוקחת לעצמי את הארוחות שאני צריכה לאכול כאשר אני בעבודהאו מחוץ לבית. כמו לתינוק – לא תצאי מהבית ללא בקבוק האוכל שלו…..
    נכון זה מעייף מאוד אבל חוסך תוצאות לא נעימות שאשלם עליהם ביוקר.

אלמוני
    לא פעיל

כן אני מתכננת ארוחות מראש לכל היום.אין מצב שאצא מהבית ללא אוכל עד השעה שבה אני חוזרת הביתה .את ארוחת הערב אני כבר עושה באופן יותר ספונטני.
    יום האתמול אולי נהרס.אבל איך היום?
    הנפילות בתהליך אכן מבאסות אבל גם מצד שני נותנות את התובנה שאנחנו בני אנוש
    זה קורה וממשיכים קדימה.תמיד לחשוב מה היה קורה אם לא היית בתהליך.
    האם היית אוכלת יותר ולא עוצרת ?…
    בהצלחה בהמשך
    אוסי 🙂

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות