חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לצערי יש לי תחושה שכל כמות שתרד, בסופו של דבר תעלה בחזרה. יש איזה פגם בייצור במוח אצל שמנים. שמעתי על המון אנשים שירדו 40 ו-50 קילו ועלו הכל בחזרה. לפעמים עם ריבית
    גם אצל חלי וגם בקבוצות אחרות. כבר פרופ' עזרה זוהר לפני שנים אמר ש-99% מהמורידים יעלו הכל חזרה.

זה לא פוליטיקלי קורקט לכתוב את זה כאן, אבל זאת עובדה. אף אחד לא פיצח את קוד ההשמנה ואולי תרופות שיעבדו על חומרי הפרשה במוח, יתנו את הפתרון במאה ה-21. הדור שלנו עוד יצטרך לעבוד בפרך בשביל לשמור.

אלמוני
    לא פעיל

הפרופסור הזה היה שמן? הוא עבר עם עצמו תהליך כזה? מחקרים לדיאטות יש מלא, לאמונה אין מחקרים! תאמיני בעצמך!!

אלמוני
    לא פעיל

ובוקר טוב, יכול להיות שיש משהו בדברים אבל אחד גדול כשמתחלים שינויים בחיים וזה לא משנה אם זאת דיאטה או כל דבר אחר זה קשה ואולי קשה מאוד אפילו אבל זה ענין של גישה בחיים תלוי איך מסתכלים על הדברים כשעושים דברים ועוד לפני שמתחילים אותם באים בצורה שלילית כך יראו הדברים וזה מתכוון בטוח לכשלון מוחץ אך אם מסתכלים על הדברים בצורה חיןבית הדברים הרבה יותר נוחים אולי ישארו קשים איך הגישה יותר קלה וההתמודדות יותר קלה, אני לפני כ 8 שנים אחרי הלידה של הבן ה3 ירדתי 11 קילו ושמרתי על משקלי כ8 שנים ובתקופה הזו הייתי אחרי עוד 2 לידות ולא עליתי הרבה בהריונות וחזרתי למשקל שהגעתי, כי שמרתי להגיד שהיה קל? לא תמיד איך הדברים נכנסו לתודעה והפכו לאורך חיים וזה היום בשגרה ויותר קל.חזרתי לקבוצה כי בנוסף ל11 קילו שירדתי כבר יש לי עודף של בערך של עוד כ 11 קילו ואני בטוח שאני אצליח כי הגישה עוד יותר חיובית ועוד יותר החלטתית כל עוד אין בעיות רפואיות שמקשות את העינינים אני לא רואה בעיות. אז יאלה לעבודה ולמלאכה יש אנשים שבא להם בקלות ויש אנשים שצריכים להתאמץ אז אין ברריה שני גישה ויהיה קצת יותר קל
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות