חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

לצערי, אין קבוצות של חלי באיזור מגורי בשרון, ולכן נצמדתי לתכנית באתר, עקבתי באדיקות אחרי הפורום המנוח, וזו פעם ראשונה מזה שנים שהצלחתי לסיים יום דיאטה. וכך עוד יום ועוד יום וכיום אני 11 קילו פחות, מרוצה [לא שהיה איכפת לי עוד 3-4 אבל משלמת מחיר על השינאה שלי לספורט]ומתפעלת מנדיבות הלב האמיתית. לפרסם תכנית שלמה באינטרנט, על כל הטיפים וסוגי המנות המותרות, בלי דרישה להרשמה בתשלום-זה דבר שמרגש ממש.במיוחד האתר החדש, שנותן תחושה שהכל פתוח, רק תבואי, תקראי, תגיבי, ותצליחי. הרגשה נעימה ומחממת לב. תודה תודה!

אלמוני
    לא פעיל

פזית שלום, כל הכבוד על הירידה וההצלחה, וצר לי שאין לכם קבוצה של חלי אבל אני בטוחה שבעתיד היא עוד תתרחב, האמת שחלי מאמינה בקבוצה, נכון התפריטים שלה טובים ומחזיקים ומורידים ויש תוצאות, אבל הקושי וההצלחה באה עם הירידה ואחריה לקבל את התמיכה מהקבוצה לשמוע סיפורים של אחרים להבין ולהשכיל, והכי חשוב להתמיד, כי מניסיון שבוע שהיה לי נפילה חששתי מאוד מלהגיע לקבוצה, הפחד והידיעה שנפלתי, אבל בסוף לא וויתרתי אמרתי שגם אם מעדתי אבוא לקבל את ה- נו נו שאין בפועל, אבל לקחת אחריות ולהמשיך הלאה, ואלה כוחות שאת מקבלת רק בקבוצה, ואת מגלה שאת לא היחידה. לכולם יש ימים של ירידות ועליות….אז מקווה שבקרוב תהיה לכם קבוצה שתוכלי להבין את דבריי, חזקי אמצי המשיכי ובהצלחה, מירבית

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה לפורום..:))
    אני שמחה שאת פה איתנו..:))
    מאוד ריגש אותי לקרוא מה שכתבת…אני שמחה שהאתר הקודם שלנו וגם הנוכחי עוזרים לך בתהליך, זו בדיוק המטרה. לגבי הנדיבות..אם תערכי מחקר תמצאי בוודאי שלכל אדם בעל עודף משקל ואפילו לכאלו שלא, יש תפריטים וספרים על “דיאטה” בבית, כמו כן כמעט כולנו יודעים מה מותר ומה אסור….אצלנו בחלי גרופ..לא עושים דיאטה, אלא שינוי חשיבתי ושינויי הרגלי אכילה באמצעותה הקבוצה…הכוח האמיתי טמון בכוחה של הקבוצה..
    ולכן הכל פתוח לנחלת הכלל :)) שמחה שהורדת 11 קילו ושמחה שאת נהנית מאיתנו..המשיכי כך !! ואני בטוחה שיש לך הרבה מה לתרום לפורום ולא רק לקרוא :)) למרות שזה גם בסדר
    שבוע מוצלח
    איה

נ.ב – התחילי ב – 10 דקות הליכה ביום…משם מתחילים, לא צריך לרוץ מרתון..:)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות