- This topic has תגובה 1, 9 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
31/05/2014 בשעה 15:49 #141698אלמונילא פעיל
איזה מעצבנים האנשים שאומרים לי שרזיתי מספיק ולא צריך יותר אחרת זה כבר לא היה לי יפה?? :סחרחורת:
נשאר לי בערך עוד 4 קילו לשמירה, ואני יודעת שאני צריכה להוריד אותם ,יש לי מאיפה!ולחטב את השומנים שנשארים חח אבל דייי לא יכולה לשמוע את זה,עושים ממני עוד שנייה אנורקסית וממש מגזימים :זהו,הוצאתי :צוחק:
12/04/2019 בשעה 14:12 #141699אלמונילא פעילאני מה זה מבינה את התחושה הזאת! ירדתי 7 קילו (ויש לי עוד 8) ואנשים מחרפנייים אותי! אל תרדי עוד, את תהיי רזה מידי, לא אכלת כלום…. אהההה!!!!! מתסכל אותי שאנשים מרשים לעצמם להיכנס לי לצלחת ולתחתונים… גם ככה כל יום בשבילי הןא מלחמה יומיומית באוכל! ואנשים כאלו פשוט מוציאים אותי מאיזון… גם אמא שלי משגעת אותי- אומרת לכולם שאני לא אוכלת כלום ושירדתי 10 קילו. ממש התעצבנתי עליה אתמול והיא לא הבינה למה זה מחרפן אותי שהיא מדברת עלי… אני חא יודעת למה לסביבה קשה עם העובדה שאנשים מרזים- הרי כשהייתי מלאה יותר קיבלתי הערות כנגד זה- אז איך פתאום מנסים להטיף לי אחרת?!
לא קל… והנה גם אני הוצאתי את זה… מחר שקילה- שיהיה בהצלחה :שמח1:12/04/2019 בשעה 14:12 #141700אלמונילא פעילבכל תחום בחיים!
אני שומעת את ה”עולם הולך ונעלם” ואת ה”ירדת יותר מדיי” כל היום וזה באמת מציק.
אבל למזלי למדתי את זה יחסית מוקדם בחיים ולכן הגעתי למסקנה דיי הגיונית –
כל מה שאת עושה, תעשי כי זה מה שא-ת רוצה לעשות.
זה לא בסדר להיות שמן/רזה/דתי/חילוני/רווק/נשוי/בלי ילדים/עם הרבה ילדים/להתחתן לפני הלימודים כי למה לחכות?/להתחתן אחרי הלימודים כי למה למהר?בקיצור…תמיד יהיה לאנשים מה להגיד, ואסור לעשות או לא לעשות משהו בגלל מה שאומרים לך.
לפעמים זה באמת נובע מקנאה, אבל ברוב הפעמים זה פשוט נובע משעמום או מזה שאנשים רוצים לפרגן לך שירדת ויוצא להם…מעפן!
השיטה שלי – כשאומרים לי שירדתי יותר מדיי או שאני “נעלמת” אני פשוט אומרת “אל דאגה, אני נשארת פה” ומחייכת…
(אצלי זה הכי מבאס כשזה מגיע מהמשפחה הקרובה, ואז אני מנסה להגיד להם שזה מוריד לי את המוטיבציה…לפעמים זה עוזר ולפעמים פחות. אבל כיוון שאת לא יכולה לשנות את העולם, כל מה שנשאר לך זה לשנות את עצמך)
12/04/2019 בשעה 14:12 #141701אלמונילא פעילוואווווו יאנה כ”כ מבינה אותך,נמצאת באותו מצב,כל היום שומעת “די תפסיקי,אוטוטו לא יראו אותך,די הפעם הגזמת….ועוד מיני הערות מטופשות,ואני באמת לא מבינה…האם כולם עיוורים וחסרי מידת פירגון???
בכל אופן,החיים לימדו אותי לסנן אז עכשיו אני משתמשת בזה ומסננת חופשי…חחח :לשון:
המון בהצלחה בדרך לשמירה :אוהב:12/04/2019 בשעה 14:12 #141702אלמונילא פעילממש כיף לי לקרוא את התגובות שלכן 😉
מעכשיו אני אקח את זה הרבה יותר בקלות!!
:אוהב:12/04/2019 בשעה 14:12 #141703אלמונילא פעיליש לי חברה שהייתה מאוד קרובה אלי ויש לה עודף משקל גדול. היא הצליחה לרזות יפה כמעט 20 קילו ואני פירגנתי לה בלי סוף: כמה יפה היא נראית וכל הכבוד לה וכו'.
עכשיו היא נתקעה כמה חודשים וקשה לה להמשיך.
הייתה לנו שיחה שבה היא דיברה אלי נורא לא יפה כשקיטרתי לה על קילו שעלה. זרקה לי משפט שקיבלתי בום לפרצוף “לא לכולם יש לוקסוס להתעסק בקילו שעלית” . וזה מחברה ממש טובה.
כן. כי זה ממש לוקסוס שאני רווקה בת 39 בלי ילדים שיש לה זמן להתעסק באם היא ירדה קילו!!!
אני מתעסקת במשקל כי זה בשליטתי. החיים פחות בשליטתי. מתי אמצא בן זוג והאם אצליח לעשות ילדים בגילי – לא בשליטתי. אז אני מתעסקת בתפל כי אם אחשוב על העיקר יהיה לי עצוב. והקטע שהיא יודעת את זה . היא מכירה אותי ואת הצרות והקשיים שלי ובכל זאת הרשתה לעצמה לדבר אלי ככה. ומה שהורג אותי זה שאני לא מדברת ככה לאף אחד בעולם.
נעלבתי נורא ומאז היחסים שלנו (שהיו מאוד טובים) הידרדרו נורא. היא כל הזמן עוקצת אותי על הכל.
מהקנאה…
לאמא שלי יש משפט במקרים כאלו שזו החולשה של הצד השני. זה לא שלי. זה שלה. זו החולשה שלה. אותו דבר עם כל אלה שמציקים לך.
12/04/2019 בשעה 14:12 #141704אלמונילא פעילגם אני עוברת את התגובות המביכות האלה עם שמות גנאי ” שלד ” ” את מרעיבה את עצמך ” “עוד מעט לא יראו אותך ” ועוד ועוד .. גם אותי בהתחלה זה הרגיז עד שלמדתי לענות ” אני לא יורדת יותר ” וזה די השתיק את הנשמות הטהורות .. רק לא להתעצבן מכל ההערות .
העיקר שאני מרגישה נפלא עם עצמי ומלאת אנרגיה .12/04/2019 בשעה 14:12 #141705אלמונילא פעילאני ירדתי כ17 ק”ג, ונשארו לי עוד כ3 ק”ג.
כל מי שאומר לי שאני לא צריכה לרדת יותר, אני פשוט זורמת, אומרת אכן לא צריכה לרדת, ושומרת על התזונה, משתדלת לא לעלות במשקל וכך לא יסתכלו על הצלחת שלי, ולא מעירים הערות.12/04/2019 בשעה 14:12 #141706אלמונילא פעילחברה שלי ששמעה איזו מידה אני אמרה לי ואי זה מוגזם..
זה כבר לא יפה לך כל הפנים שלך רזו זה לא יפה.
תמיד יש להם מה להגיד שלא הייתי רזה – למה את לא יורדת?! תרדי את תהיי יפה יותר
ושאני יורדת למה ירדת :/12/04/2019 בשעה 14:12 #141707אלמונילא פעילאבל מה שלמדתי כמו שמישהי רשמה פה שלאנשים תמיד אבל תמיד יהיה מה להגיד.
אני סטודנטית וכל פעם שהולכים לחמם צהריים פותחים לי עיניים על האוכל “איך את שובעת מזה?” ” גם אני הייתי רעבה אם הייתי אוכלת רק תפוח בביניים” כאילו סתמו!
אז אנשים טובים בדיבורים ובמעשים פחות, תתעלמי מאחרים את עושה את זה כדי להרגיש טוב עם עצמך ונטו בשביל עצמך. ואת יודעת מה הכי טוב לך ונכון בשבילך 🙂12/04/2019 בשעה 14:12 #141708אלמונילא פעילזה ממש חבל שאלו התגובות שאנחנו מקבלים על המאמץ הרב שלנו, כמובן שיש את המחמאות אבל לשמוע “זה כבר לא יהיה לך יפה” זה ממש דבילי, מה יפה לי להיות שמנה??
וואו באמת לא חשבתי שכ”כ הרבה יזדהו איתי!
העיקר שאנחנו ממשיכות בהרבה כוח וראבק כל אחת למטרה שלה!! 😉 -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.