חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה!
    אני כבר יותר מחודשיים בתוכנית, וישמע די מפליא, אבל אני נהנית 🙂 מסדר לי את היום יופי…
    סתם כדי לעשות את הדברים פחות כמו תוכי ויותר מתוך הבנה…
    מדוע חשוב לאכול במרווחים של עד 3 שעות|? האם אם אינני רעבה עדיף לוותר על פריטים בארוחה (למשל על פרי בארוחת ארבע או לילה) או להכריח את עצמי בכל זאת? או לוותר על ארוחת לילה כשלא מספיקים להגיע אליה?

אלמוני
    לא פעיל

היי לי,
    את בהחלט צודקת!! צורת האכילה בתוכנית אכן מסדרת את היום ולדעתי צריכה להיטמע כהרגל אכילה כבר מינקות!
    לגבי שאלתך:
    1. אכילה של מנות קטנות ושקולות מבחינה קלורית ומבחינת אבות המזון כל 3 שעות שומרת על רמה קבועה של סרוטונין- הורמון המופרש במוח ומשפיע על מנגנונים רבים כגון: תחושת שמחה ומניעת דיכאון, תחושת ערנות ותחושת שובע.
    2. אכילה כל 3 שעות שומרת על פעילות תמידית של הקיבה והמעיים- פעילות הכרוכה שהפעלת שרירים פנימיים- הפעלתם דורשת אנרגיה- וזו מתקבלת ע”י שימוש בגלוקוז הזמין המתקבל המהזון (בעיקר מפחממות לא מורכבות) ומונע את הפיכתם לשומנים הנאגרים בגוף.
    3. הארוחות לאורך התוכנית הן קטנות והחסרת רכיבים מארוחה גורמת לתחושת רעב מוקדמת ממרווח הזמן בין הארוחות (שהוא 1.5-3 שע') ועלולה לגרום להגדלת הארוחה הבאה ולהתנפלות עליה מבלי לתת את הדעת על הרכבה ועל כמות הקלוריות שבה.
    שיהיה בהצלחה…

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות