חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכם.
    אני בת 28 לפני חתונה, ויש לי 3 וחצי חודשים לרדת 20 קג.
    אשמח לדעת אם זה אפשרי ולקבל המלצות על קבוצות התמיכה של חלי.

תודה רבה 😉

אלמוני
    לא פעיל

6-7 קילו בחודש זה טירוף.
    בחודש הראשון זה עוד איכשהו אפשרי, אבל אח”כ הקצב יורד ל-2-4 קילו בחודש.
    דיאטת כאסח תתנקם בך, כי אחר כך תעלי את הכל בחזרה, כי לא תשני באמת את התזונה שלך ותלמדי איך להתנהל ביומיום.

אלמוני
    לא פעיל

אחותי התחילה חלי ממן לפני 4 חודשים והיום היא פחות 20 קילו עגול!
    בהתחשב בעובדה שכל 5 קילו שתרדי הם פחות מידה בבגדים.. גם אם לא תרדי את היעד העצום הזה, תוכלי להקטין משמעותית את היקף הגוף וזה הרי הכי חשוב לכלה!

לגבי קבוצת תמיכה, זה תמיד עוזר! לא כתבת איפה את גרה בשביל המלצות.

השבוע אני סוגרת את השנה הראשונה לנישואים. מיותר לציין שזו הייתה שנה מוצלחת והראיה – השמנתי מנחת (וגם מכל מה שהיה לי בצלחת, אם נודה באמת!)
    עלתה לי לא מזמן מחשבה לראש – כמה חבל שלא עשיתי את השיטה של חלי לפני החתונה!
    בתקופה של לחץ והרבה סידורים, ריצות, קניות ובירוקרטיה – שוכחים לאכול ואז אוכלים מכל הבא ליד. אם יש משהו טוב בדיאטה של חלי (ויש!) זה שאפשר לבחור גם בתחליפים “TO GO” שאפשר לקחת בתיק למשך כל היום, בלי להשקיע שעות במטבח! את רק צריכה לשים לב לשעון ולדחוף לעצמך את המנה הבאה בין שעה וחצי לשלוש שעות מהמנה הקודמת שאכלת (משימה שעדיין קשה לי לעשות!).

לכי על חלי, כי זו הדיאטה הכי ריאלית!
    אם תתמידי אני מבטיחה לך שהמעצבת של השמלה שלך תתעצבן עליך בכל מדידה – איך ירדת ככה ועכשיו היא שוב צריכה להצר את השמלה!

ובכל מקרה – שיהיה לך ולבחיר ליבך הרבה מזל טוב! :אוהב:
    גם אם לא תצליחי לרדת את כל ה-20 קילו, תזכרי שהוא עדיין יאהב אותך, ובערב החתונה את עדיין תיהי הבחורה הכי יפה באירוע!

לפני שאני התחלתי בדיאטה (כנשואה), שאלתי את בן-זוגי האם אני צריכה או כדאי לי להתחיל לרדת במשקל והוא ענה בשיא הטבעיות – “ככה יש לי יותר קים!” כלומר, ההחלטה צריכה לבוא רק ממני כי זה לא משנה לו. לפני החתונה שמתי לעצמי מטרה – רק לא לעלות, כי ברגע שאני מכריזה על משטר דיאטה, המד של המשקל זז ימינה. לקראת החתונה החלטתי להיות מאושרת ולא להתעסק בשנאה עצמית כלפי הגוף שלי. זה מקרין החוצה! אז באמת הכי חשוב שתיהי שלמה עם עצמך, ותתחייבי לתהליך לא כי כולן עושות דיאטה לפני שהן מתחתנות, אלא כי את באמת רוצה את זה בשביל _________ (השלימי לבד).

בהצלחה!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל כשאת באה לתהליך כזה את לא באה לתחרות או מרתון. את נכנסת להליך של שינוי הרגלים, תזונה נכונה. אורח חיים בריא. בואי נאמר שבשלושה חודשים וחצי את יכולה לרדת יפה מאוד אם תעשי את התכנית כמושצריך. אף אחד לא יכול לחתום לך ערבות על 20 קילו.
    אם החלטת להצטרף ורצוי וכדאי ויפה שעה אחת קודם, בואי, עם הרבה רצון תצטרפי, תישמעי לתוכנית, ותתחילי לנוע לכיוון המטרה. אל תהססי, הזמן עובר….. וכל יום שעובר חבל! אני אישית ממליצה לך כבר להצטרף והתוצאות ימהרו להגיע.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות