חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:לאמבין:
    הי בנות! אני מתעניינת בנוגע להירשמות לקבוצה. יש לי כמה שאלות בנות, אם תוכלו לענות.
    האם יש כאן בנות שהתחילו את התהליך בעודן מניקות?
    האם ההליך היה לכן קשה?
    יש לי ה מ ו ן עודפים להיפטר מהן, וכשאני אומרת המון, אני מתכוונת למשהו כמו 40 ק”ג עודפים…. :עצוב:
    האם להתייאש כבר עכשיו?
    וכמה שאלות טכניות – כמה זמן אורך מפגש? כמה עולה ? כל כמה זמן נפגשים? מה עושים במפגש? מצטערת על ה”גשם” של השאלות, אשמח לתשובות!

אלמוני
    לא פעיל

אז אני יוכל לענות לך רק על חלק מהשאלות, כי אני לא עשיתי תפריט הנקה.

יש אנשים שמגיעים עם עודפים יותר חמורים משלך. אני יכולה להגיד לך שאני הגעתי לחלי ממן אחרי שכבר הי'יתי 11 ק”ג פחות. הורדתי בחלי עוד 14.4. שזה בעצם כמעט 25 ק”ג ירידה. ויש לי עוד משהו כמו 20 ק”ג להוריד.
    זה קצת יותר ממה שאת צריכה.
    אני לא אגיד לך שהתהליך פשוט. אבל הוא שווה את הדרך לחי'ים בריאים יותר.
    הקבוצה- מפגש אורך משהו כמו שעה, ובנוסף יש חצי שעה שקילה שכולם נשקלים לפני המפגש.
    המפגש הוא בעצם מקור האנרגיה למשך השבוע.
    יש הרבה טיפים יעילים. אנשים חמים שנמצאים במצבים זהים, ובתחושות זהות. מדריך/כה שנותנים פוש.
    לגבי כמה עולה, אני לא זוכרת בדיוק, ממליצה לך להתקשר למשרד לברר.
    וכמובן, גם הפורום במשך השבוע, בנוסף לקבוצה הוא מקור תמיכה גדול.
    מקווה שקצת הועלתי.
    ואת יכולה לעשות את זה! המספרים מפחידים. אבל אם מתחילים את התהליך זה פחות מאי'ים.
    בהצלחה גדולה 😉

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל שלום, אני בד”כ לא משתפת הרבה אלא רק קוראת, אבל בחרתי לשתף אותך ומקווה להעלות לך את המוטיבציה.

אני יכולה לענות לך על חלק מהשאלות.
    אני לא בקבוצה אלא עושה עם חברה את התפריט.
    מחברות אחרות שכן בקבוצה וניסו לעשות את התוכנית בזזמן הנקה הבנתי שזה מאד קשה אך יישים.
    אני התחלתי את התוכנית אחרי ירידה כבר של 7 קילו ואז הגיעה עצירה עם עליה חזרה של קילו. תפסתי את עצמי והתחלתי את התוכנית וכבר 10 שבועות עם 11 קילו פחות… שזה סה”כ 17-
    יש לי עוד 8 ליעד שנתתי לעצמי
    כך שהכל אפשרי, אבל בזמן הנקה כנראה שזה יותר איטי, מה לעשות החלב והתינוק חשובים יותר מהגיזרה שלנו…

בהצלחה, ואנחנו פה בשבילך.

אלמוני
    לא פעיל

🙂 דיברתי עם מדריכה מקסימה בשם גל, מקווה שאתחיל מהר ולא אתייאש…..
    תודה תודה לכולם – אעדכן בקרוב.

אלמוני
    לא פעיל

הי ליליאן, בזמן שהנקתי לא התוודעתי בכלל לקבוצה ולתפריטים של חלי (וחבל) בכל אופן אני עשיתי דיאטה במסגרת אחרת אבל התפריט היה לא מאד שונה ודווקא ההנקה מאד סייע לי ואפילו בשבועות שהייתי מעגלת פינות הייתי יורדת, ועל אחת כמה וכמה בשבועות שהקפדתי. בקיצור, אם את במוד של לרדת (ומה לעשות כדי להתחיל לסגל הרגלים חדשים צריך את זה), אני דווקא ממליצה בחום…
    בהצלחה.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות