חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי, אני כשנה אחרי לידה עם 4 קילו למשקל לפני הלידה+ כמה קילו נוספים שאני רוצה להוריד. ירדתי בעבר 10 קילו לבד עליהם הצלחתי לשמור עד ההריון. אני מתלבטת בין שומרי משקל לקבוצה זו. בשומרי משקל אני קצת מכירה את העקרונות אבל הייתי שמחה להבין מה הופך כאן את הקבוצה של חלי ממן למשהו שניתן להצליח בו? איך פועלת הקבוצה? מה מיחוד בה? תודה לעונים 🙂

אלמוני
    לא פעיל

כיום את צעירה ויכולה אולי להוריד לבד, לא בטוחה שלאורך זמן זה מצליח לנו. מה לא עשיתי בחיי, עליתי 30 ירדתי 20 עליתי ירדתי כמו אקורדיאון ותמיד הסיפור אני אחרי לידה נתן לי כאילו לגיטימציה לחיות עם עוד כמה קילוגרמים.
    תראי מה המיוחד בקבוצה? ךי ועבורי הקבוצה נותנת כוח ואני מחויבת לעצמי ואל חברי הקבוצה. הקבוצה תומכת, מחזקת, נותנת לי להרגיעש שזה בסדר שאני יורדת ובסדר ומקבלת כשאני צולעת קצת, וזה גם קורה לעיתים…
    אני מחכה ליום השקילה,ליום המפגש.ובמהלך השבוע כשאני יודעת שאפגוש את החברים בקבוצה אני חושבת פעמיים לפני …מה שאני מכניסה לפה. אבל שוב זה טוב לי, עליך לשבת ולחשוב באמת עם עצמך מה לך טוב?
    ועוד משהו…מאז שאני בקבוצה, כבר חודש וחצי ירדתי 6.1 ק”ג , אוכלת טוב בבית ובמסעדות ובעיקר מרגישה מצויין.
    בהצלחה ענקית לך.

אלמוני
    לא פעיל

גם אני ניסיתי מס' דיאטות והייתי בשומרי משקל והפעם אני מרגישה שיותר זורם לי ומאורגן לי
    זה קצת קשה בשבוע הראשון ואז…נכנסים לעניינים לכך שיורדים אוכלים ונהנים…
    אני ממש ממליצה לך על קבוצה בגלל הטיפים,השקילה,העידוד והחברות,והמוטיבציה .בהצלחה רבה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות