חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בת 25…
    כבר למודת דיאטות ,פעמיים שירדתי בסביבות 20 ומשהו קילו וירדתי לסביבות משקל היעד שלי[55] והחזרתי הכל בחזרה כי חשבתי שאשאר רזה ולא אשמין…ולאט לאט זה התגלגל ולא היה אכפת לי לעצור ולקלקל לעצמי.

לא טוב לי במשקל הנוכחי. חוסר ביטחון נוראי. מרגישה לא נוח בגוף שלי. הולכת לים ומקנאה בכל בחורה רזה בביקיני…למה?למה אני צריכה את התחושה המגעילה הזו של קנאה? לא אוהבת את זה. ואת זה שלא יכולה להתלבש איך שאני רוצה. ולקחת את המידה כמעט הכי גדולה בגינס בחנות רגילה…..לא רוצה את זה. כבר הייתי מידה 36!!!

הייתי רשומה לחלי תקופה של 3 חודשים. אני מתלבטת כי בדיעבד השלושה חודשים הללו זה היה כבר אז בסוף התהליך שלי…אז כבר הרגשתי על הגל ולא הרגשתי שהקבוצה הכי עוזרת לי.אבל פתאום אני מרגישה כל כך זקוקה לזה.כי לא מצליחה להכנס לשגרה הזו.
    אני עובדת כל יום כמעט 10 שעות. ובעבודה שלי יש כל כך הרבה אוכל מסביב. וקשה לסרב..מנגד,העבודה פיזית ויודעת שאם אני רק אשמור בתזונה,הקילוגרמים ינשרו…

אני מאוד רוצה את זה. מנגד אני ביישנית וקשה לי עם קבוצות
    אבל לבד לא מצליחה
    ביררתי והבנתי שיש בעיר שלי קבוצה בערב וזה בשעה שנוחה לי
    איך מוצאים את הכוחות והאומץ ללכת ולהתחיל?

אלמוני
    לא פעיל

חבל שיום שישי היום אבל אם עוד לא מאוחר מדי תנסי להירשם עכשיו

תזכירי לעצמך כמה מתוקה התחושה שאת שולטת בחייך

חבל להתחיל דיאטה ביום ראשון אם אפשר היום ! ותשמחי עם ההחלטה הזו. תחגגי אותה. סיבה למסיבה. את לוקחת אחריות על החיים, על הבריאות, על מה שמטריד אותך (ואם תתחילי מרגע זה אז ביום ראשון את כבר באמצע השבוע הראשון :מאושר:

אם את לא רוצה להירשם אבל כן רוצה לעשות את התוכנית תורידי את האפליקציה של חלי, תבחרי תפריט, תנקי את הבית מפיתויים. אם את לא מתכוונת לאכול את זה אין שום סיבה שזה יהיה בבית. תעשי רשימת קניות של פינוקים שכן מותר לך לאכול ותמלאי את הבית בפירות וירקות.

ברגע שקיבלת החלטה עשית חצי הדרך.

ואז… צעד 1,2,3 והופ… את כבר בתוכנית!

ועוד משהו שעוזר לי…בוקר חדש של יום חדש

תחליטי שרק היום את נצמדת לתוכנית.

אל תחשבי על מה היה אתמול וכמה ימים חרגת

אל תחשבי על מה יהיה מחר וכמה יהיה קשה לשמור

תתרכזי בלהיצמד לתוכנית שלך היום. רק היום.

ככה יותר קל לי. יום אחרי יום.

:מאושר: :מאושר:

ודבר אחרון אבל בעיני זה הכי חשוב: צאי להליכה קטנה. זה לא חייב להיות 10 ק”מ ! גם 20 דקות היום זה מעולה. חכי לשעה שנעים בחוץ , קחי איתך מוזיקה ויאללה … טיילי בחוץ קצת.
    האנדרופינים שהגוף משחרר במהלך ספורט יעשו לך מצב רוח טוב ותחושת ההישג של “עשיתי זאת” גם היא טובה לך. לנו.
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה לליבך ומזדהה עם כל מילה. לי הייתה המון התנגדות לרעיון של קבוצה.. אבל אז הגעתי ומצאתי את המנחה שלי וכל מילה שלו הייתה עבורי זהב! בחודשים הראשונים ישבתי מאחור או בצד ולא ממש תיקשרתי עם מישהו, פשוט כי התביישתי אבל הדברים שנאמרו גם מצד המנחה שלי וגם ההצלחות והקשיים של המשתתפים מאוד עזרו לי. הבנתי שאני באותה סירה כמו כולם ושאבתי המון כח ודירבון מכל מפגש כזה.

הקבוצה עזרה לי גם למקד את האנרגיה שלי בשינוי הדרך בה אני רואה אוכל ומתייחסת אליו ולימדה אותי גישה חדשה לאוכל ולא עוד דיאטה.. פשוט לשבת, להקשיב ולהפנים. לפי איך שאת מתארת את הפיתויים בעבודה שלך זה נשמע לי אפילו חשוב יותר..
    השקילה השבועית (לא נשקלתי בבית) גם חייבה אותי להקפיד והיום כבר 9 חודשים בשמירה לא מפסיקה ללכת כל שבוע כי אני מבינה שביום שאחשוב שההצלחה בכיס שלי זה כנראה יהיה היום שבו אתחיל להעלות את כל הק”ג שלי חזרה ואני לא מוכנה לוותר על התחושה המדהימה של שליטה והצלחה!

עצתי? תני לעצמך צ'אנס לתת לעצמך מתנה לחיים. תוציאי את הג'ינס 36 שלך מהארון ותחליטי שאת חוזרת אליו. תנסי את הקבוצה בראייה אחרת – לא כדי להשיל כך וכך ק”ג אלא כדי לאמץ דרך חדשה וטובה לחיים.
    הרבה הצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

נרשמתי בסוף אתמול… 🙂
    עשיתי קצת קניות אתמול ואת ההמשך אעשה היום.
    בע”ה אני מתחילה דרך חדשה….ואני חוזרת למשקל הקודם שלי והפעם לתמיד!!!
    🙂 🙂 🙂 🙂

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות