15 יחידות עגבניותש רי חצויות או 3 עגבניות גדולות
1 בצל סגול חתוך לקוביות גדולות (אני שמתי בצל רגיל)
1.5 כוסות חומוס מבושל
5 גבעולי בצל ירוק חתוך לחתיכות של 3 ס”מ
כפית פפריקה אדומה חריפה או פלפל צ'ילי
1 כפיתץ טחינה גולמית או שמן זית (עשיתי עם שמן זית)
כוסברה
1. מאדים את העגבניות והבצלים כ5 דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס ומאדים עוד 5 דקות על אש בינונית ומתבלים.
2. מכבים את האש מוסיםים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים בעדינות
3. מוזגים ומטפטפים מעל את כפית הטחינה או השמן
כל המתכון מנה אחת=חלבון בשר אחד
*** הכנתי בשישי בערב ונהנתי מכל ביס יוצאת מנה יפה , הוספתי פפריקה מתוקה וחריפה וקצת פלפל שחור אבל הכוסברה מדגמת! ממש כמו חומוס שמבשלים ליד הדג