חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות!! צריכה מתכונים של חינמיים לעבור את השבת בשלום !! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני חייבת להצליחחחח!!!
    ובשבת אני הורסת הכל.. :עצוב: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

היי סיון, כמה רעיונות:
    א. לחלוט שעועית ירוקה (סנפרוסט וכד') כמה דקות במים רותחים ולסנן. להעביר למחבת חמה ולהקפיץ כמה דקות יחד עם פטריות חתוכות, רוטב סויה ותבלינים שאוהבים. הכנתי לשבת האחרונה ויצא מהמם.
    ב. קישואים ובצל- לחתוך קישואים ובצל. לטגן את הבצל עם מעט תרסיס שמן, להוסיף את הקישואים ולטגן עד שמשחימים, להוסיף מעט מים, תבלינים כגון חוואייג' כורכום ומה שאוהבים, לבשל עד שמתרכך והמים מתאדים.
    ג. לפני שבת אני מכינה לי מראש חצילים או כרובית בתנור, משמש אותי במהלך ארוחות השבת כסלט חינמי.
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

שעועית ירוקה או כרובית – מבשלת וכשרך מקפיצה עם תרסיס שמן זית ומוסיפה כפית שומשום. זה חינמי בגלל שרוב השומשום לא ממש נדבק לכרובית או לשעועית.

מה שכן, לפעמים עושה את אותו הדבר , רק עם חמאה (3 גרם חמאה = 20 קלוריות)

צ'יפס קולורבי – מתכון של מישהי בפורום : חותכים קולורבי למקלות כמו צ'יפס ומכניסים לתנור אחרי שמשרים כמה דקות עם כורכום (הרבה) וסויה.

אלמוני
    לא פעיל

מתובל עם א.מרק עוף,כף שמן לכול הסיר,

חווי'ג למרק,קצת כורכום,

כרוב מאודה של חלי הוא טעים מאוד,

מרק כתוםן מעולה,

אלמוני
    לא פעיל

יש לי מתכון חינמי אם תרצי.
    בד”כ אני מכינה לעצמי בסופ”ש תבנית ענקית של אנטי פסטי שיהיה לי לנשנש כל הסופ”ש: כרובית, קישואים, גזרים, דלעת, בצל, עגבניות שרי, מלא פטריות, קישואים ופלפלים. מוסיפה סויה, טיפה סילאן, מלח, פלפל ואגוז מוסקט. יוצא טעים בטירוף!

מכינה לפעמים קציצות ירקות חינמיות אבל זה יוצא קצת עיסתי ומתפרק: בצל קצוץ עם קישואים מגורדים, פטרוזיליה, חלבון ביצה, מלח ופלפל.
    אפשר גם פטריות עם בצל זה יאמי! כרובית, גזר, מה שבא…

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות