היי, אשמח אם תתנו לי הצעות (מדוייקות אם אפשר) כיצד אתן מכינות את הקוואקר- כמה קוואקר, כמה חלב/מים ומה אתן מוסיפות. תודה! :לשון:
חצי כוס מים שתי כפות קוואקר אש גבוהה שלוש דקות לערך מוסיפה כוס חלב מנמיכהאש עד שמבעבע קלות וזה מוכן
אחרי שתכיי פעם אחת תדעי בדיוק מה רמת הסמיכות שאת אוהבת
אפשר רק עם כוס חלב אחת בלבד
ומבשלת 10 דק'. בקערה מגררת תפוח, מוסיפה 7 שקדים ואת התערובת. מתאים לארוחת ביניים ראשונה.
הייתי בטוחה שרק מוסיפים את המים/חלב חם ומערבבים… אויש. 20 גרם זה 2 כפות אני מבינה?
:שמח1:
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך