חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שמבחינתי זה הדבר שמחזיק אותי בתהליך – יום ארוך, אכלתי את כל 6 הארוחות במרווחים תקינים, ואני עדיין רעבה! במצב כזה אני מכינה לי מאכל חינמי כלשהו ונרגעת. בנוסף אני משתדלת להוסיף אחד כזה לארוחת צהריים ולארוחת ערב כדי להגדיל את תחושת השובע. אני אחלוק קצת מהרעיונות שלי אבל הם די בנאליים אז אני צריכה את עזרתכם – תנו את המתכונים היצירתיים שלכם לתבשיליםמתכונים חינמיים!
    1. כרובית בתנור – מפרקת את הכרובית לפרחים ומורחת עליהם תערובת של חלבון מביצה אחת, מלח, פלפל, פפריקה וכורכום. לתנור על חום של 220 מעלות לבערך חצי שעה. אין צורך בבישול מוקדם.
    2. ירקות סיניים – מקפיצה במחבת עם ריסוס קטן של ספריי שמן: בצל, בצל ירוק, גזר, קישוא, פלפל אדום, פלפל צהוב, ופטריות [לפי הסדר הזה]. בסוף מוסיפה שתי כפות סויה וכף טריאקי. מקפיצה עוד שתי דקות ומגישה 🙂
    3. חטיף שעועית ירוקה – מדובר בשקית “סנפרוסט” של שעועית ירוקה עדינה, לא חתוכה. אין צורך אפילו לבשל במים חמים כי השעועית מאוד דקה ומתבשלת בקלות – אני מחממת מחבת על חום מאוד גבוה, ריסוס שמן קליל ושופכת את כל תוכן השקית למחבת. נותנת לשעועית להשחים מעט מכל הצדדים. מטגנים אותה ככה במשך רבע שעה בערך ומרוקנת לתוך קערה. אחר כך אני סוחטת מיץ מחצי לימון ושופכת, ומעל זה מפזרת מלח גס. אוכלים מול משחק כדורגלפרק של האח הגדול או ביום שישי אחרי האוכל כשכולם אוכלים פיצוחים. ממש כמו אדממה – רק חינם!
    4. גזר מתוק וריחני – אני מגרדת שלושה גזרים לתוך קערה. בכוס בנפרד אני מכינה חצי כוס מיץ תפוזים חינמי – שתי כפיות תרכיז דיאט ומים. לאחר הערבוב מוסיפה לגזר המגורד. לתעורבת אני מוסיפה קינמון בנדיבות ואפשר גם כמה טיפות ממתיק.

אלה הטיפים שלי, צברתי אותם מכל מני טיפים שחבר'ה מהקבוצה שלי חלקו וגם מקצת יצירתיות וראש פתוח – עכשיו תורכם! תגוונו לי את שגרת החינמים בבקשה 😉

אלמוני
    לא פעיל

1. לא צריך לבשל את הכרובית לפני כן? פשוט ככה למרוח עליה את התערובת? :שמח2:
    2. אני אוהבת בחורף לאכול את המרקים החינמיים שיש באתר, ואם לא בא לי מרק אני מכינה לי מיטבל כזה של גבינהיוגורט עם שמיר, חצי כפית מיונז רגיל [מותר כפית שלמה בעיקרון לפי התפריט..] או כפית שלמה של מיונז לייט [למרות שלדעתי מותר שתיים אפילו], שום, מלח ופלפל וחותכת לי גזר מלפפון וגמבה. זה לא בדיוק חינמי אבל רק המיונז והגבינהיוגורט נספרים למרות ששניהם באחוזי שומן ממש נמוכים [היוגורט בכלל 0% לדעתי]
    3. חוץ מזה אין לי ממש רעיונות אבל גם אני אשמח לגיוון :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תותחית שיחקת אותה אני פירסמתי אצל חלי מלאאאאאאאאאאא מתכונים לסלטים חינמייםםם מלאאא :מאושר: שאלה הסלטים הקבועים לסוף שבוע והם מחזיקים אותי הם טעימים בטירוףףףף :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

היי אורנה מה דעתך לאסוף את כל המתכונים החינמיים ולפתוח באתר של חלי עוד מדור במתכונים שקרא חינמים ואז מי שרוצה חינמי לא צריך לחפש בכל המתכונים אלא עובר ישר לחלק הזה?

אלמוני
    לא פעיל

זה מאושר על ידי המנחים?

אלמוני
    לא פעיל

1. שמים בתבנית אפיה חצילים פרוסים לעיגולים מרססים עליהם תרסיס שמן בשני הצדדים ואופים עד הזהבה. וריכוך טעים כמו שזה או ברוטב ירקות קצוצים ומאודים עם רסק עגבניות.
    2.מאדים פריסות דקות של בצל פלפלים בכל הצבעים רבעי פרוסות עם קליפה של קישועים וזוקיני וגם חצילים (כן עם קליפה) מביאים לריכוך מוסיפים מלח פלפל ושאר תבלינים שאוהבים אפשר להוסיף רסק עגבניות.
    3.חותחים קשואים וחצילים למקלונים עבים ממליחים ומפלפילם מניחים בתבנית מכסים ניר כסף ואופים עד ריכוך.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות