חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #101057
    אלמוני
    לא פעיל

    איה שלום כמה ניתן לאכול מהפשטידה הזאת ומתי?
    המצרכים:

    2 סלסלות פטריות שמפניון טריות

    1 גביע גבינה לבנה 3%

    2 ביצים

    פטרוזיליה

    1 כף קמח מצות

    1/2 כוס גבינה צהובה לייט מגורדת

    מלח, פלפל

    תרסיס שמן

    ההכנה:

    מאדים את הפטריות עד שהן מעט רכות.

    מערבבים בקערה את הגבינה, הביצים, הפטרוזיליה הקצוצה, קמח המצות, מלח, פלפל.

    מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים מעל את הפטריות.

    יוצקים מעל את בלילת הגבינות.

    מפזרים מעל גבינה צהובה לייט.

    אופים בתנור בחום נמוך-בינוני כחצי שעה או עד שמזהיב.
    תודה רבה

    #101060
    אלמוני
    לא פעיל

    היי סווטה..
    חמישית מהפשטידה כמנת חלבון גבינה.
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות