איה שלום כמה ניתן לאכול מהפשטידה הזאת ומתי?
המצרכים:
2 סלסלות פטריות שמפניון טריות
1 גביע גבינה לבנה 3%
2 ביצים
פטרוזיליה
1 כף קמח מצות
1/2 כוס גבינה צהובה לייט מגורדת
מלח, פלפל
תרסיס שמן
ההכנה:
מאדים את הפטריות עד שהן מעט רכות.
מערבבים בקערה את הגבינה, הביצים, הפטרוזיליה הקצוצה, קמח המצות, מלח, פלפל.
מרססים תבנית אפייה בתרסיס שמן ושופכים מעל את הפטריות.
יוצקים מעל את בלילת הגבינות.
מפזרים מעל גבינה צהובה לייט.
אופים בתנור בחום נמוך-בינוני כחצי שעה או עד שמזהיב.
תודה רבה