ניסיתי היום ויצא מעולה!
חותכים לרצועות הכי דקות שאפשר: 2 גזרים, בצל בינוני, רבע כרוב לבן, גמבה אחת צהובה, וגמבה אחת אדומה. מטגנים בכפית שמן את הבצל. מוסיפים את רצועות הגזר (כדאי להנמיך קצת את האש) ולדאוג לערבב כדי שלא יישרף. אחרי כמה דקות להוסיף את רצועות הגמבה ולבסוף את הכרוב. להמשיך לערבב עם מזלג עוד 2-3 דק'. להוסיף כפית אבקת מרק וקצת קטשופ מלמעלה (בערך 2 כפות) ולהמשיך לערבב עד שמרגישים שמוכן (בערך עוד 5 דק').