קראתי מה כתבו על המתכון..
לא ברור האם המעדן וניל מתווסף לבלילה של הקמח והביצה או ששופכים אותו על הפנקייק, כשהוא מוכן..
בנוסף, לא כתבו אם מטגנים בשמן או בתרסיס..
במקום אחד כתוב על שקדים ובאחר על שמן זית..
אשמח למתכון מלא וברור..
אני מכינה לי ספרון מתכונים..
יאמי..
לבלילה: ביצה אחת, שתי כפות קמח רגיל, מעדן וניל 0% (אפשר גם במקום המעדן וניל יוגורט 0% ולהוסיף ממתיק)
מטגנים בכפית שמן, או שמוותרים עליה ולוקחים בתור מנת שומן שקדים במקום. ואז מטגנים בתרסיס.
אפשר לאכול עם כפית ריבה לייט
טעים!