מצרכים:5 כרעיים ללא עור
1.5 כוסות בורגול לפני בישול
1כפית שמן
3 כפות סויה
1 כף סילאן
1 כף שום כתוש
0.5 כפית אבקת גינגר
מלח ופלפל .
אופן ההכנה :
מבשלים את הבורגול עם 4 כוסות מים כפית שמן מלח ומים לפי הטעם עד שהמים מתאדים (כ20 דקות )
בינתיים מכינים בקערה מרינדה מהסויה סילאן שום גינגר מלח ופלפל ,מכניסים העוף ומשרים כ1/2 שעה.
בתבנית גדולה שמים הבורגול המבושל ומעליו מניחים את העוף והרוטב ושופכים בערך כוס אחת של מים .
עוטפים בנייר כסף ומכניסים לתנור של 180 מעלות כשעתיים .
לקראת הסוף מסירים את נייר הכסף כדי לתת לעוף להשחים ולהיות פריך יותר .
כרע עוף +3 כפות תחליף לצהריים .
בתאבון