תפוחי אדמה מוקרם:
מבשלים תפוא בגודל אגרוף
לאחר הצינון פורסים ומנחים בתבנית אישית.
לרוטב:
מחממים מחבת כפית חמאה{לא בהריון} מכניסים שן
שום קצוצה כמה שניות זורקים למחבת קופסת
פטריות חתוכות{או חיות } מטגנים מעט
תבלינים מעט מלח, מעט אגוז מוסקט ,מעט פלפל גרוס
מעט מרק בצל. כשהכל מטוגן טוב מוסיפים חצי כוס חלב 1 אחוז ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הרוטב על תפוא מגרדים 2 עמק ביס{שמוצאים מהקפאה}
או פרוסת גבינה צהובה 5 אחוז ומכניסים לתנור בחום גבוה כרבע שעה.
ליד סלט קצוץ ומעליו אנטיפסטי חגגי וסופר טעים
בתאבוןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!