חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #167069
    אלמוני
    לא פעיל

    שאלה, מוסיפה מתכון לקציצות בשר ורציתי לדעת בבקשה כמה ניתן לאכול מהם לארוחת צהריים וכמובן האם אפשר להוסיף ליד פחמימה כי יש בפנים תפוח אדמה 1.

    לקציצות :
    600 גרם בשר טחון (אני אוסיף קילו 1 בשר לפי כמות המצרכים פה.. )
    בצל 1 גדול מגורד גס
    1 תפוח אדמה מגורד דק
    1כוס פטרוזיליה קצוץ דק
    3-4 כפות פירורי לחם
    2ביצים
    מלח,פלפל,פפריקה,כמון
    1/4 כפית קינמון
    לטגן בתרסיס (המקום בשמן רגיל לפי המתכון)

    לרוטב:
    1בצל גדול קצוץ דק
    500 גרם אפונה קפואה
    1/2 כוס שמיר קצוץ
    מלח,פלפל
    1כף מרק עוף

    במתכון כתוב לי גם 4 כפות שמן לרוטב.. כמובן שלא אוסיף כי יש תרסיס מעט בטיגון ובקציצות והן גם מוציאות שומן לבד הקציצות..
    אז.. השאלה היא כמה קציצות ניתן לאכול והאם אפשרי להוסיף גם מנת פחמימה..
    תודה לעונות 🙂

    #167070
    אלמוני
    לא פעיל

    🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות