שאלה, מוסיפה מתכון לקציצות בשר ורציתי לדעת בבקשה כמה ניתן לאכול מהם לארוחת צהריים וכמובן האם אפשר להוסיף ליד פחמימה כי יש בפנים תפוח אדמה 1.
לקציצות :
600 גרם בשר טחון (אני אוסיף קילו 1 בשר לפי כמות המצרכים פה.. )
בצל 1 גדול מגורד גס
1 תפוח אדמה מגורד דק
1כוס פטרוזיליה קצוץ דק
3-4 כפות פירורי לחם
2ביצים
מלח,פלפל,פפריקה,כמון
1/4 כפית קינמון
לטגן בתרסיס (המקום בשמן רגיל לפי המתכון)
לרוטב:
1בצל גדול קצוץ דק
500 גרם אפונה קפואה
1/2 כוס שמיר קצוץ
מלח,פלפל
1כף מרק עוף
במתכון כתוב לי גם 4 כפות שמן לרוטב.. כמובן שלא אוסיף כי יש תרסיס מעט בטיגון ובקציצות והן גם מוציאות שומן לבד הקציצות..
אז.. השאלה היא כמה קציצות ניתן לאכול והאם אפשרי להוסיף גם מנת פחמימה..
תודה לעונות 🙂