היי,
למי שביקשה בפורום הכללי – להלן המתכון שקיבלנו בקבוצה:
מצרכים: שעועית צהובה קפואה, מעט מלח, תרסיס שמן.
אופן ההכנה:
מחממים תנור למצב גריל בטמפרטורה גבוהה,
פורסים בתבנית שעועית צהובה קפואה בשכבה אחת (שכבה אחת – זה חשוב כדי שיקבלו מכת חום לקראנץ'),
מפזרים מעט מלח,
אפשר לרסס בשפריץ או שניים של תרסיס שמן.
מכניסים לתנור ומשגיחים עליהם עד שישחימו מעט.
מוציאים את התבנית, מנערים, הופכים ומחזירים לעוד השחמה קצרה
ו… מוכן, חינמי.
בתאבון בנות!!
על אותו עיקרון רק שהוא יוצא גם מעט מתקתק-
פורסת גזרים למקלות דקים, מחממת תנור בחום גבוה 180-200, מעט תרסיס שמן,בלי מלח ולתנור ל- 10-15 דקות..
יוצא מעדן!!