פסטה (אני מכינה 50 גרם לפני בישול)
לרוטב:
מטגנים בצל ושום בכפית שמן זית (כפית שמן זית = 45 קלוריות) עד שמזהיב
חותכים קישואים ופטריות יער ומוסיפים לבצל.
מוסיפים 5 גרם חמאה (37 קלוריות= בערך כפית) ומטגנים קצת עד שהם יתרככו
בשלב הזה אני מתבלת במלח, פלפל, ואגוז מוסקט. בנדיבות.
מוסיפים 50 מ”ל שמנת (אני משתמשת בשמנת 10% שזה 120 קלוריות למאה מ”ל. זאת אומרת ש 50 מ”ל = 60 קלוריות)
מביאים לרתיחה
מוסיפים לרוטב את הפסטה. מקפיצים קצת.
זהו. כף פרמז'ן (30 קלוריות) למעלה ויש לך פסטה טעימה, מנה ענקית (בגלל הירקות) ב 320 קלוריות.