אני הגעתי לדיאטה בתור מכורה לפסטות אדומות, אני מסוגלת לאכול סיר שלם.. רציתי להביא מתכון מחושב ושיא הטעים כמעט כמו מסעדה שאני אוכלת פעמיים בשבוע שיש לי 2 כוסות פחמימה בארוחת צהריים, בשבילי זה תענוג.. מומלץ לאוהבי פומודורו :אוהב:
מתכון :
2 כוסות ספגטי מבושל (פחמימה מרובעת)
כפית שמן זית (מנת שומן)
6 עגבניות שרי אדומות וחצויות באמצע
2 שיני שום טרי פרוס לפרוסות
4 עלי בזיליקום גדולים
מלח
פלפל
סוכרה דיאט/סטיביה
מעט מאוד מים
אופן הכנה:
לחמם מחבת קטנה ולשים את השמן זית, כשהוא מתחמם מעט לשים את פרוסות השום, ואת העגבניות שרי ולערבב. להוסיף עלי בזילקום שקורעים בידיים ולערבב, לשים מעט מים רק כדי שהעגבניות לא ישרפו. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם ומעט, ממש ממש קמצוצון של סוכרה דיאט או טיפה אחת של סטיביה. שים מכסה ומחכים שיתרכך קצת, 5 דקות בערך, מוציאים את הספגטי המים ובעוד שהוא חם שופכים עליו את כל התכולה של הרוטב. אפשר להוסיף עוד קצת בזיליקום מלמעלה.. 🙂