אני לוקחת את הלחם קל (שמוכרים בקבוצות כי הוא גדול יותר)
שמה על זה רסק עגבניות שיש לי מוכן במקרר (חינמי)
לוקחת ביצה טורפת היטב ועם מברשת סיליקון מורחת היטב היטב כל פרוסת לחם(חלבון גבינה)
שמה בצל קצוץ,פטריות,אורגנו, קצת צ'ילי חריף
מניחה על נייר אפיה , 200 מעלות עדיף על טורבו -עד שאת מריחה ריח של פיצה!!
כלכך טעים(-: מגישה עם קטשופ!
מתאים לארוחת ערב : לחם=פחממה ,ביצה=חלבון גבינה,קטשופ=מנת שומן
ובנוסף!! בערב הרי יש לך חלבון וחצי של גבינה…אז ביצה זה חלבון אחד…ואני לוקחת גלידה של 33 קלוריות לחצי חלבון! אז אכלתי פיצה+קינוח! :לשון:
(כמובן שאת יכולה במקום הגלידה להוסיף לפיצה גבינה אני אוהבת ככה!)