4 פילה מושט מופשרים שטופים (ניתן להשרות במים עם מלח וחומץ)
כפית ממרח עגבניות מיובשות איכותי או פסטו
בצל קטן קצוץ
3 שיני שום קצוצות
קופסאת פטריות (טריות או שימורים) פרוסות
7 עגבניות שרי חצויות (או יותר)
חופן פטרוזליה
70 מ”ל שמנת אלפרו 5%
הוראות
לטגן עם תרסיס שמן את הבצל עד הזהבה קלה להוסיף את שיני השום ולהמשיך בטיגון להוסיף את כפית הממרח להמשיך בטיגון להוסיף את הפיטריות ולהמשיך בטיגון להוסיף כוס מים ולבשל עד שהמים נספגים, להוסיף מעט פטרוזליה ולהוסיף 21 כוס מים להביא לרתיחה להוסיף את הדגים להנמיך את האש לתבל במלח פלפל שחור גרוס ומעט אבקת מרק ע”פ טעמכם להוסיף מים במידה וצריך ואת עגבניות השרי לבשל על אש נמוכה כ20 דק' לאחר שהדגים מבושלים דיים להוסיף את השמנת מעט אגוז מוסקט ולבדוק תיבול לבשל כ 3 דק' לפזר מעל את יתרת הפטרוזליה הקצוצה
פשוט וטעים בתאבון
2 דגים תחליף לחלבון בשר+ מנת שומן בא.צהריים (תלוי במשקל הדג ותודה אירית..*)
או דג אחד כתחליף לחלבון גבינה+ 21 מנת שומן בא.ערב