חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #161058
    אלמוני
    לא פעיל

    היי איה.
    חשבנו לגוון קצת והמצאנו מתכון אש ….
    מה את אומרת? תקין???

    (2 מנות)
    14-16 פטריות שמפניון בינוניות
    4 כפות פרורי לחם
    בזיליקום טרי קצוץ דק דק
    פטרוציליה קצוצה דק דק
    2 כפיות שמן זית
    90 גר' גבינה בולגרית 5% מגורדת
    2 כפות גבינת שמנת 5%.

    אופן הכנה:
    מערבבים את כל הרכיבים חוץ מהפטריות , הגבינות והשמן.
    מוסיפים את הגבינות ומועכים עם היד (יוצאת עיסה מוזרה קצת)
    מורידים את הרגל של הפיטריה ומכניסים את העיסה בפנים שיראה כמו גבעה קטנה.
    מסדרים את הפיטריות על תבנית אפיה .
    שמים 2 כפיות שמן זית בכוס ועל כל פיטריה לשים טיונת אחת של שמן עם כפית.
    להכניס לתנור בחום בינוני 15-17 דק' .
    בתאבון!!!
    להגיש על עלים ירוקים לצד סלט ירקות עשיר….

    #161059
    אלמוני
    לא פעיל

    כל הכבוד לכן

    #161060
    אלמוני
    לא פעיל

    2 כפות פירורי לחם..מנת פחמימה
    כפית שמן בלבד..
    כף גבינה וכף גבינה בולגרית..
    וכל הכמות לארוחת ערב.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות