היי איה.
חשבנו לגוון קצת והמצאנו מתכון אש ….
מה את אומרת? תקין???
(2 מנות)
14-16 פטריות שמפניון בינוניות
4 כפות פרורי לחם
בזיליקום טרי קצוץ דק דק
פטרוציליה קצוצה דק דק
2 כפיות שמן זית
90 גר' גבינה בולגרית 5% מגורדת
2 כפות גבינת שמנת 5%.
אופן הכנה:
מערבבים את כל הרכיבים חוץ מהפטריות , הגבינות והשמן.
מוסיפים את הגבינות ומועכים עם היד (יוצאת עיסה מוזרה קצת)
מורידים את הרגל של הפיטריה ומכניסים את העיסה בפנים שיראה כמו גבעה קטנה.
מסדרים את הפיטריות על תבנית אפיה .
שמים 2 כפיות שמן זית בכוס ועל כל פיטריה לשים טיונת אחת של שמן עם כפית.
להכניס לתנור בחום בינוני 15-17 דק' .
בתאבון!!!
להגיש על עלים ירוקים לצד סלט ירקות עשיר….