חותכים חציל לקוביות גסות, חותכים גמבה צהובה לקוביות גסות וגמבה אדומה לקוביות גסות,
שמים הכל בקערה גדולה ושמים כף שמן זית,קצת מלח ומערבבים.
שמים נייר אפייה וקולים בתנור (כל אחד באיזה רמה שהוא אוהב,אני אוהבת קצת שרוף).
לאחר שמוציאים מהתנור, מוסיפים בצל לבן חי קצוץ גס, פפריקה בנדיבות, קצת חומץ (לפי הטעם) וקצת כמון (לכמון יש נטייה להשתלט על הטעמים אז קצת…).
ניתן להוסיף מלח לפי הטעם.
מתה על הסלט הזה וממליצה בחום!
שבת שלום :אוהב: