לפני כמה דק' אכלתי ארוחת ערב, והכנתי כריך משגע – ופשוט!!
לוקחים 2 לחם קל (אני שמתי אותם במצנם קודם – בשביל הקראנצ'איות!!) כשזה יוצא – לוקחים פרוסה אחת עליה מניחים שכבה עבה של טונה(במים, כמובן…) על הטונה עבניות פרוסות דק דק, כנ”ל לגבי מלפפון וגמבה.(הצבע לבחירתכם..) על הפרוסה השניה מורחים כפית של חומוס ומניחים מעל לחגיגה הזו..
כדי להרגיש בהאי עטפתי את החלק התחתון של הכריך בנייר אפיה-שיצר מעפת כזו כדי שהתכולה לא תברח תוך כדי האכילה. ליד הכריך צירפתי קערית קטנה של קולורבי עם לימון סחוט טרי.
בהחלט אחת ארוחות הערב המשביעות שיצא לי לאכול בתקופה האחרונה..ממליצה בחום.
את הכריך שלך יקירתי – אנסה מחר בערב 😉