איה, בוקר טוב! מצ”ב מתכון לגרנולה, אבקש לדעת אם ניתן לאכול ממנה במסגרת התוכנית כתחליף פחממה: מתכון לגרנולה לחמם תנור ל- 150 מעלות
החומרים 400 ג' קוואקר מלא, טחון גס 100 ג' שקדים 100 ג' אגוזי לוז 100 ג' צימוקים 100 ג' גרעיני חמניה 100 ג' גרעיני דלעת 100 ג' שומשום מלא חצי כוס שמן קנולה חצי כוס סילאן ללא סוכר
לערבב לשים בתבנית שטוחה גדולה להכניס לתנור
אחרי רבע שעה נוספת לערבב שוב ולכבות את התנור
בברכה ושבוע נ פ ל א!!!
בשיחה עם הדיאטנית היא הציע לי לא להכניס לתנור את הפירות היבשים כמו שקדים ואגוזים אלא לטחון ולהוסיף אחר כך. זה משמר את תכונותיהם הבריאות. אני מכין עם שליש כוס שמן +שליש סילן+שליש מים. משה
2 כפות שטוחות כפחמימה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך