10 לביבות אפויות בתנור -3 לביבות מנת פחמימה
מצרכים:
4תפוחי אדמה קטנים
1תפוח אדמה בינוני
בצל בינוני קצוץ
כפית מלח
אופן ההכנה:
תפוח אדמה קטן (אחד) לבשל במים רותחים ולמעוך לפירה את שאר תפוחי האדמה לגרד גס, לטגן את הבצל בכפית שמן ומים עד שמזהיב להוסיף לתפוחי אדמה יחד עם המלח.
ליצור לביבות לסחוט היטב ולהוציא נוזלים.
לרסס שמן על נייר אפיה בתבנית לסדר את הלביבות לאפות בחום בינוני 180 מעלות צד ראשון כ 30 דקות הלביבות מזהיבות להפוך ולאפות עוד כ 10 – 15 דקות.
אולי תנסי ותספרי? :לשון: 😉
😉 😉