בחנוכה בשנה שעברה חולק דף יחידה עם מתכון ללביבות אפויות שהולך כך:
4 תפ”א+בצל+1 ביצה+2 חלבןני ביצה+2 כפות קמח תופח+1/2 כפית מלח+פלפל לבן גרוס.
לשטוף הכל(מבלי לקלף התפ”א), לגרד הכל בפומפיה גסה.לסחוט את עודף הנוזלים. להוסיף את שאר המוצרים. לרסס תבנית בספריי/ניגוב. ולתנור – חום בינוני כ – 10 דקות מכל צד עד להשחמה. אמורות לצאת 15 לביבות, שכל 4=מנת פחמימה.
אני באופן אישי מעבה את העיסה (השמנה אוהבת הרבה..לביבות) – מוסיפה 2 גזר, 2 קישוא – וכך מתקבלת כמות כפולה (מתוכה מגיע לנו 8 :מאושר: לביבות..)..
בנוסף – אני מכינה מטבל מיוגורט 1.5%+בצל ירוק קצוץ+בזיליקום קצוץ+שן שום כתושה+מלח+פלפל – וכל התענוג יוצא ארוחת פחמימה+חלבון שווה ביותר. בתיאבון!!