[
2 עלי בצק פילו
80 גר' כ- 3 כפות גבינת פטה או בולגרית 5%
טיפה חלב 1% להברשת העלים
טיפה חלבון ביצה להברשה
תרד לפי העין (מאודה או סנפרוסט לאחר הפשרה).
הכנה-
מקפלים עלה פעמיים כך שנוצרת תחתית של 4 עלי פילו. מברישים אותו עם קצת חלב.
שמים עליו את הגבינה והתרד.
מכינים עלה כזה נוסף כחלק עליון מברישים גם אותו עם חלב ומניחים את הצד הרטוב על התרד והגבינה.
מצמידים את הצדדים כדי ששני העלים ידבקו ומברישים מלמעלה עם חלבון ביצה.
שמים בתבנית עם שפריץ אחד של שמן ספריי (לא חובה) ומכניסים לתנור מחומם לכ- 15 דקות.
ניתן להקפיא לפני האפייה ופשוט להוציא כל פעם אחד למרוח בחלבון ולאפות.
בתאבון!