היי
קיבלתי מתכון לחזה עוף
כמה מותר לאכול ממנו? איך לחשב אותו… האם את האגוזים כמנת שומן , את התפוחים כמנת פרי או לבשל ולאכול אחכ רק את החזה?
חזה עוף עם קרי, תפוחי עץ ואגוזים
המצרכים
4 חתיכות חזה עוף (הכוונה לפרפר )
1 כף רוטב סויה
2 כפות שמן
½ כפית מלח
1 כף שרי יבש לבישול
¾ כפית אבקת קרי
1 כף דבש
1 כף פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום כתושות
2 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות
½ כוס צימוקים
½ כוס אגוזים חתוכים בגודל בינוני (לא חובה)
2/3 כוס מרק עוף
פלפל
אופן ההכנה
1. לחתוך את חזה העוף לנתחים
2. לבשל בסיר את מרק העוף, מלח, פלפל, שום, רוטב סויה, אבקת קרי, דבש ופטרוזיליה.
3. להוסיף לתערובת את העוף, תפוחי העץ, צימוקים ואגוזים.
4. לבשל 20 דקות עד שהעוף מוכן, רך והרוטב סמיך.