150 גרם בישקוטים
1. פודינג ווניל
2 חלבונים (אני הכנתי שלושה )
250 גרם ריקוטה 5 %
250 גרם לבנה 5%
כוס קפה נמס רק מים.
הכנה :
להקציף את החלבונים עם הפודינג(מכאן באה המתיקות)
לערבב את התערובת עם הגבינות.
בתבנית ארוכה להניח שכבת בסקוטים טבולים בקפה. לדאוג לקח שכל השכבה מכוסה ,אפשר לשבור בסקוטים.
על הבסקוטים לפזר את תערובת הגבינות ומעל עוד שכבת בסקוטים טבולים.
למרוח שכבה דקה של תערובת מעל ולקרר.
ארוחת בוקר לחלק את התבנית לחמש מנות.
במחשבון הקלוריות זה יוצא 200 קל'
מישהי מכירה??? נשמע מעולה
והיו תגובות ממש טובות על העוגה.