חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #173291
    אלמוני
    לא פעיל

    2 חופנים פולי סויה גדולים(אחרי שריה של שעה במים רותחים)
    קישוא גדול קצוץ לקוביות
    בצל גדול קצוץ לקוביות
    פלפל אדום קצוץ לקוביות
    כף שמן
    מים רותחים
    רסק עגבניות
    תבלינים

    אופן ההכנה
    מטגנים בצל בשמן וכשמזהיב מוסיפים ירקות ותבלינים (אני מתבלת ב:כמון, כורכום, פלפל שחור, 1/2 שקית ממתיק ומלח)
    נותנים הקפצה קלה.
    חותכים את הסויה אחרי סחיטה טובה ל-2 ומוסיפים את הסויה ומים רותחים עד לחצי גובה התבשיל.
    מבשלים במשך כחצי שעה ומתקנים תיבול מידי פעם.
    לקראת סוף הבישול מוסיפים חב' רסק עגבניות ומכסים.
    מגישים עם 1/2 כוס מקלוני אורז/אורז.
    יוצא סיר גדול. זה הספיק לי, לעוד 4 סועדים ונשארה עוד מנה במקרר לי למחר!!!
    משביע ומחמם 🙂

    בתאבון

    *במקור לתבשיל מוסיפים 2 תפו”א אדמה גדולים, 2 גזרים ובטטה גדולה או 2 קטנות(למי שאוהב). השמטתי אותם ועדיין יצא מצויין.

    #173294
    אלמוני
    לא פעיל

    איך מחשבים את זה? סויה זה פחמימות ?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות