אחרי חודשיים שאני אוכלת רק סנדוויצים באוניברסיטה הרגשתי שאני חייבת לגוון..
אז חשבתי (בהשראת מתכוני אתי ימין המוכשרת!) על מתכון לארוחת ביניים פחמימה + פרי:
6 כפות קמח מלא (אפשר גם לבן כמובן)
כף סוכר חום
1/2 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
2 בננות מעוכות
2 תמרים קצוצים דק
ביצה טרופה
גביע יוגורט 0%
1 כפית קינמון (למי שאוהב)
הוראות הכנה:
לחמם תנור ל- 180 מעלות
למעוך את הבננות.
לערבב את כל יתר החומרים בקערה.
לחלק ל- 16 יחידות (אני אפיתי בתבנית סיליקון ואז יש לשמן תחילה בתרסיס שמן)
להכניס לתנור לבדוק אחרי 12-15 דקות (תלוי בגודל שמכינים מהם)..
בתבנית שלי השקעים קטנטנים, בעיקרון הם יוצאים יותר גדולים מבתמונה :מאושר:
4 יחידות = מנת פחמימה+ מנת פרי..
מגבלות- בכל המתכון יש 2 מנות חלבון גבינה… אני מקווה שזה זניח.. מה דעתכם?
*אני יודעת שלא בודקים מתכונים בפורום..