חותכים לעיגולים קישואים, חצילים לקוביות קטנות, גבעולי כרשה – מכניסים לתנור עד לריכוך.
במקביל חותכים גמבות לקוביות, עגבניות שרי ופלפלים חריפים לטבעות. מניחים בצד.
מגרדים עגבניות ומכינים רוטב עגבניות עם רסק ובזיליקום.
ברגע שהירקות מתרככים מוציאים ומעבירים למחבת או סיר שיכולים להיכנס לתנור אח”כ. ובמקום זה- מכניסים את נגלת הירקות השניה עד למעט השחמה. בסוף מוסיפים לסיר שהנחנו בו קודם את הירקות, מערבבים ושופכים מעל את רוטב העגבניות לאחר שתובל ומכניסים את הסיר לתנור..לקראת הסוף לשים נייר כסף לעוד כ10 דקות