חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #137229
    אלמוני
    לא פעיל

    נתקלתי במתכון של חביתיות קינואה.
    הכנסתי למחשבון המתכונים .
    אבל לא הבנתי האם המתכון מאושר וכמה יחידות אני יכולה.
    מצרפת לכאן את המתכון אשמח לעזרה

    מצרכים:
    2 כוסות קינואה מבושלת (או 3/4 כוס לפני בישול)
    3 ביצים
    100 גרם גבינה בולגרית
    צרור פטרוזיליה, כוסברה ונענע (או תערובת אחרת של עשבי תיבול, לפי מה שאוהבים)
    מלח
    פלפל שחור

    אופן ההכנה:
    1. מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה, ומסננים היטב מהמים.

    2. קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים.
    3. מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות (או שמתשמשים במחבת ללא צורך בשמן). יוצרים חביתיות מהתערובת שמים במחבת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות מכל צד.

    #137230
    אלמוני
    לא פעיל

    התוכנית לא הולכת לפי קלוריות, לכן אין לך מה להכניס את זה למחשבון מתכונים מלכתחילה, יש פה עניין של איכול- ערכים תזונתיים
    ברור שהחביתיות הללו בריאות והכל אבל הם משלבות בין פחמימה לחלבון גבינה
    לכן החישוב יהיה כזה:
    2 כוסות קינואה מבושלת (4 מנות פחמימה)
    3 ביצים (3 מנות חלבון גבינה)
    100 גרם גבינה בולגרית (2 מנות חלבון גבינה)
    צרור פטרוזיליה, כוסברה ונענע (חינמי)

    סך הכל יש 4 מנות פחמימה ו5 מנות חלבון גבינה, אני הייתי מחליפה מתוך שלושת הביצים, שתי ביצים לחלבון בלבד ואז יוצא שבכל המתכון של 4 מנות חלבון גבינה
    ואז תחלקי את כל הכמות ל4, כל מנה תהיה שווה לחלבון גבינה+פחמימה

    פתרון אחר- תוסיפי עוד מנת חלבון גבינה כל שהיא- נגיד עוד סוג של גבינה קשה (עוד בולגרית נגיד או גבינה צהובה) ואז ייצא 6 מנות חלבון גבינה ו4 פחמימה- תחלקי את כל הכמות ל4- כל מנה שווה לחלבון גבינה וחצי + פחמימה
    מתאים לארוחת ערב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות