נתקלתי במתכון של חביתיות קינואה.
הכנסתי למחשבון המתכונים .
אבל לא הבנתי האם המתכון מאושר וכמה יחידות אני יכולה.
מצרפת לכאן את המתכון אשמח לעזרה
מצרכים:
2 כוסות קינואה מבושלת (או 3/4 כוס לפני בישול)
3 ביצים
100 גרם גבינה בולגרית
צרור פטרוזיליה, כוסברה ונענע (או תערובת אחרת של עשבי תיבול, לפי מה שאוהבים)
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הקינואה כמו שמבשלים פסטה: מרתיחים מים בסיר, מוסיפים את הקינואה, מבשלים כ-10 דקות עד שהיא מוכנה, ומסננים היטב מהמים.
2. קוצצים עשבי תיבול, מפוררים את הגבינה ומערבבים יחד את כל החומרים.
3. מניחים מחבת על אש בינונית ומשמנים אותה קלות (או שמתשמשים במחבת ללא צורך בשמן). יוצרים חביתיות מהתערובת שמים במחבת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-10 דקות מכל צד.