חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבת קסומה הנה לה בפתח…
    התעוררתי השכם בבוקר עם ציפורים מדהימות שצייצו זו לזו(פעם הייתי מתעצבנת עליהן, היום אני מוקירה תודה שהן קיימות..כמה מדהים זה לשמוע אותן..גם אנחנו מצייצים להם בשפה לא מובנת, לא?:))…התיישבתי ליד המחשב…אתכם כאן בפורום..קוראת בשקיקה כל הודעה שנכתבה, כל מחשבה שנזרקה, כל קושי שהבקיע..כל פתרון שנולד..כדי לקדם אותנו לאיכות חיים שכולנו כל כך רוצים..חלי ממן שאופ כבר נגמרו לי המילים מלהגיד כמה טוב האישה הזו עושה בדרכה המיוחד לכל אחד אבל באמת לכל אחד ביקרה אתמול בקבוצות המדהימות שלי בחדרה וה – WOW היה כה גדול שהאדנרלין מפעפע בגופי עד עתה..:) אז נכון שאני מכירה אותך חלי זמן רב והייתי במפגשים רבים איתך, אבל כל מפגש, נו כל מפגש, זה עולם אחר..מהמפגשים אתמול יצאתי עם שאלה נוקבת שמדהדהת לי בראשי והיא :”מתי נפשי לא אהבה”? ולמה? ולאו דווקא בתחום ההרזייה אלא בכל התחומים בחיי..מתי היה הרגע שבו נפל האסימון(או האסימונים) והתחלתי לעבוד..בשביל עצמי..לא בשביל אחרים..לא בשביל הילדים, בשביל הבעל, בשביל הבוס, בשביל המשפחה..בשביל החברים, אבל בשבילי, כן, גם לי מגיע..לא סתם הגעתי לעולם הזו עם נפש משלי..גם לי יש רצונות, חלומות, שאיפות…מגיל צעיר..הם קצת הלכו לאיבוד מתי שהוא, אבל כמו מלאך הגעת והצבעת עליהם – הם קיימים !! עכשיו זה בידיים שלי להחליט האם אני מתעלמת ממה שאהבה נפשי או לא..אני איתך באש ובמים חלי ממן, אוהבת, מעריכה ומוקירה יותר מכפי שתדעי !!
    שבת קסומה לך, למיקו, לבנות ולכל האימפריה שבנית !

אלמוני
    לא פעיל

וואי כמה מרגש!!!
    כל פעם מפתיעה מחדש, איך את מצליחה לגעת בנשמה!! בדיוק בנקודה הנכונה..
    יכולתי לשמוע גם אני את ציוץ הציפורים דרך ההודעה שלך, את ההתרגשות מעוד יום נפלא שעומד בפתח, את התחושה שיאללה עכשיו הזמן לעצמינו!!!
    לחלומות שלנו, לקילוף הקליפות..למימוש עצמי,
    וכמו שאת מודה לחלי הנפלאה והמופלאה (ובאמת אין מילים שיכולות להביע את התחושה), כך אני מודה לך, לעירית, לחברי הפורום, לבנות במוקד, למשפחת “חלי גרופ” המורחבת.
    תודה שהבאתם שינוי לכל כך הרבה אנשים,
    תודה שהארתם לנו בדרך חשוכה,
    תודה על הסבלנות,
    תודה שעזרתם לנו להשיל לא רק קילוגרמים מיותרים, אלא עוד הרבה מיותר אחר בדרך.

תודה שהזכרתם לנו לאהוב את עצמינו לא פחות מאת הסובבים אותנו

תודה
    שבת שלום

אלמוני
    לא פעיל

פשוט מרגש לקרוא את המילים
    שלכן.פשוט זכות גדולה להיות חלק ממשפחת חלי ממן.

אלמוני
    לא פעיל

כל מילה נכונה, אהבתי מאוד.איה בד”כ את מפתיעה אבל הפעם שיחקת אותה ובגדול.
    שבת שלום.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות