חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה… בדרך כלל אני לא כותבת בפורום, אני נכנסת כמעט כל יום, אך עד השבוע התביישתי לשתף כי לא הצלחתי להיכנס לתכנית כמו שצריך (אני כבר 3 חודשים בתכנית וירדתי ב”דשדושים” רק 5 קילו…) אך בזכות הקבוצה והתמיכה מסורינה המדהימה ובזכות הפורום, הצלחתי סוף סוף לאסוף את עצמי ולהזכיר לעצמי למה אני כאן…פתאום השבוע הבנתי לראשונה שהגוף שלי הוא לא פח זבל, הלכתי ל-3 ארועים של “על האש” ועמדתי בפיתויים בגבורה…פתאום הסתכלתי מהצד והבנתי שאם לא הייתי בתהליך כבר מזמן הייתי טועמת חצי שולחן בתוך 3 פיתות… לא משנה אם זה טעים או לא- יש אוכל אז אוכלים… כל כך כייף להבין שאחרי אינספור דיאטות והרעבות למיניהם פתאום מצאתי את הדרך 🙂 יש לי עוד דרך ארוכה עד ליעד ואני בטוחה שהיא לא הולכת להיות קלה. היופי בתהליך הזה שהוא גורם לי להבין כמה “זבל” הגוף שלי קיבל במשך שנים וכמה שאני שמחה לשנות את זה ולהרגיש שהתהליך הופך להיות לאט לאט לדרך חיים… מצטערת על החפירות 🙂 ובהצלחה לכולם!

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה, ומחזיקה לך אצבעות .

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד על הגישה והדרך שיהיה המון בהצלחה… ויש משהו מדברייך שאני בהחלט אקח איתי… הגוף שלנו הוא לא פח זבבל!!
    אמת ! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

את כל כך צודקת… גם אני לא בקבוצה ושואבת כוח מהפורום. אני אחרי לידה שבתקופת ההריון זללתי ללא סוף ועליתי יותר מ30 קילו. עכשיו בזכות הפורום והתפריט נשארו לי 4.4 קילו!!!!! ואני סך הכל שלושה חודשים אחרי הלידה

אלמוני
    לא פעיל

את לא חופרת

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות