חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולן,
    ביום שני אחרי הקבוצה החלטתי שאני רוצה את המנה המותרת שלי ואכלתי בבית עוגה שאפיתי ביום ראשון אבל חיכיתי איתה עד ליום שני.
    אתמול- יום שלישי עשיתי את התוכנית עד שעה 10 בערב ואז הגיע רעב שלא יכולתי לשלוט עליו הטעות הייתה שלא היה לי כלום במקרר- לא מרק, לא גיבץ והירקות היו קרים ונפלתי על בורקס גבינה.
    אחרי הבולמוס ניסיתי לנתח מה קרה (חבל שלא עשיתי זאת לפני כן) החלטתי לא לכעוס על עצמי והבנתי שאני חייבת שהמקרר יהיה מלא תמיד ב”אוכל חינם” וזאת אולי הטעות הכי גדולה אבל ההבנה הכי עמוקה מאתמול.
    החלטתי שלמרות שאני עדיין לא בשמירה אתייחס לנפילה של אתמול כאל עוד מנה מותרת וזהו- בלי הלקאות עצמיות ובלי יסורי מצפון.
    היה, נגמר, עבר.
    היום יום חדש ואני בדרכי לסופר לקנות מצרכים לגיבץ ומרק נפלאים, טעימים ומנחמים
    שיהיה לכולן יום של תוכנית מזינה וקלה
    חנה ב.

אלמוני
    לא פעיל

שטיות העיקר שאת בגישה חיובית להמשיך הלאה לא צריך לשקוע במה שהיה .. עבר. שיהיה לך בהצלחה ולכולנו!!

אלמוני
    לא פעיל

היי חנה….
    איזה אומץ צריך בשביל להגיע הביתה ולדעת שאין שם מה לאכול…
    במקרה כזה אני הייתי מזמינה מגש של פיצה ויורדת על כולו..
    אז תגידי תודה שזה נגמר בבורקס אחד..:)
    בכל מקרה, לא סתם אנו מחלקות רשימת קניות מומלצת לבית, דברים שתמיד רצוי שיהיו שם, וניתן לקנות בכל מקום. כשאני חוזרת הביתה ויש לי במקרר מוכן סלט, מרק, בשר, דגים, גבינות וירקות ופירות אני יודעת שאני “בטוחה” ולא מחפשת נפשית או פיזית מאכלים אחרים, יש כל כך הרבה פיתויים “בחוץ” אז לפחות שבבית, מקום המפלט והבטחון שלנו, יהיו דברים שאנחנו אוהבים, משביעים ובמסגרת התוכנית.
    גאה בך שפתחת יום חדש והצטיידת..זו הדרך…זו הגישה של מנצחים..
    איה

אלמוני
    לא פעיל

זה תהליך …
    ליפול ולקום !!
    כל הכבוד שהצלחת להרים את עצמך לנער את הברכיים ולהמשיך קדימה .
    בהצלחה חלי

אלמוני
    לא פעיל

חנה לה
    תמיד שנופלים וקמים זה סימן שאת בתוכנית
    כי כולם מידי פעם נופלים
    אצם העובדה שישר את חושבת מה לא בסדר ומאת את עושה אחר כך זה כבר אומר שאת בדרך הנכונה
    מהר לקנות ירקות להכין מרק לשעת הצורך
    מומלץ גם תה צמחים
    אוהבת רוסנה

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות