חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום בנות, היום הייתי בקבוצה של חלי, והחלטתי שאני הולכת על זה. יש לי חששות רבים, אני רגילה לאכול המון, האם מתרגלים לתפריט כזה ללא עוגות ומתוקים, שאני כל-כך רגילה. אני פוחדת שאתייאש, ובכלל מעט מבולבלת לקראת השינוי.

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל בשעה טובה, עצם זה שהחלטת כבר עברת דרך להגשמת החלום..
    בקשר למתוקים.. אני חולה אבל חולה על מתוקים…
    היום הראשון הוא הכי קשה.. ממש רעידות בגוף!!!
    הכי חשוב שלא יהיה לך בבית שום דבר מהפיתןיים האלו.
    הצורך במתוק מגיע בד”כ אחרי ארוחת הצהריים (לי לפחות)
    אז אני מכינה לי כוס תה.. עם מקל קינמון ופרוסות תפוח +סוכרזית והצורך במתוק נעלם.. ככה עברתי את היום הראשון
    ביום השני כבר לא היתה היסטריה..
    הכי כיף היה לפני השינה , שכבתי במיטה ואמרתי .. כל הכבוד. הצלחתי להתאפק..שלטתי באוכל ולא הוא בי..
    וככה עבר עוד יום ועוד יום..
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי אורלי ומירה.
    מתוק הוא טעם בדיוק כמו מלוח, חמוץ, מר וכו'.
    התוכנית כוללת מאכלים מותרים שהם גם מתוקים לדוגמא:
    חטיפי אנרגיה עד 100 קל', קורנפלקסים מסוימים, מעדני שוקולד חלב 0%, עוגיות ללא סוכר,פירות יבשים, עוגת גבינה מעלפת לארוחת בוקר.. (עם הביסקוויטים). כלומר, המתוק קיים אבל באופן קצת אחר(בריא יותר) ממה שאנחנו רגילים.
    אנרג'י עם נס קפה אחרה”צ לא.ארבע מספק לי את המתוק… תמר יבש כמנת פרי, מעדן תענוג, 4-5 סוכריות למציצה ללא סוכר…
    יש לנו אופציות רק צריך לבחור לראות את מה שיש ולא את מה שאין – זו הגישה שמנחה אותי.
    ואורלי, לגבי ייאוש, בכל דרך שבה אנו בוחרים ללכת אנחנו קצת או הרבה חוששים מאי ודאות.. אנחנו לא יודעים מה יקרה לנו… ואם ניפול? ואם נאבד את הדרך? ואם ניכשל? – וזה בסדר, זה טבעי… ולפעמים גם יהיו רגעים קשים ולפעמים נלך לאיבוד…זה מסע. ואם נדע להתגבר ולקום אחרי נפילה כאילו לא קרה שום דבר, נמשיך לעבר המטרה.. נגיע לפיסגה בסופו של דבר.. לשמירה. ומשם מתחיל מסע חדש עם חששות חדשים ופחדים..וזה בסדר. לומדים לזרום עם הזרם 🙂 תסמכי על עצמך, על התוכנית, על הגוף שלך.
    את תצליחי!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות